Γ’ Εθνική: Με «δράστη» και πάλι τον Σαρηγιαννίδη ήρθε η δεύτερη νίκη του Άρη Αβάτου που επικράτησε του Νέστου

 

Με δράστη για άλλη μια φορά τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη, ο Άρης Αβάτου κατάφερε και πήρε την δεύτερη του νίκη, η οποία μάλιστα είναι και συνεχόμενη, αυτή τη φορά επί του Νέστου Χρυσούπολης.

Ο Άρης Αβάτου το απόγευμα της Κυριακής υποδέχθηκε στο γήπεδο της Φελώνης τον Νέστο Χρυσούπολης, και κατάφερε παίζοντας εμφανώς καλύτερα στο δεύτερο μέρος του αγώνα να σκοράρει και πάλι με τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη και να πάρει τη δεύτερη και συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες προσπάθησαν πάρουν το πάνω χέρι στο ρυθμό του παιχνιδιού, όμως καμία από τις δύο δεν κατάφερε να κυριαρχήσει της άλλης και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αμφότερες, τελικά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία κι έτσι η ανάπαυλα έληξε με το ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη βγήκαν πιο αποφασισμένοι για την νίκη, και κατάφεραν αυτή τη φορά να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να δημιουργήσουν δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν τελικά σκοράρουν στο 70ο λεπτό με το σουτ του Πέτρου Σαρηγιαννίδη.

Συγκεκριμένα πριν το γκολ, ο ίδιος ο σκόρερ είχε απειλήσει αρχικά με άλλο σουτ το οποίο τράνταξε, όμως, το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου στο 55′, ενώ απείλησε στη συνέχεια και ο Πάρης Κοτόπουλος με ένα καλό σουτ στο 64ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε τελικά ενστικτοδώς ο Αθανασίου, κάτι που δε μπόρεσε όμως να κάνει και λίγα λεπτά αργότερα.

 

Στα υπόλοιπα 20 περίπου λεπτά του αγώνα ο Νέστος προσπάθησε να βρει την απάντηση με το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους κι έτσι έφτασαν στην δεύτερη τους νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα, από την διοίκηση του Νέστου, ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Ισπυρλίδη.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς (61′ Μπουνταγκίδης), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Μελισσόπουλος (75′ Τουργαίδης), Γκέκας (90′ Βαφειάδης), Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος (82′ Γεωργιάδης).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Παυλακάκης, Χούσινετς, Μπαντάνης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Κρολ, Παπαδόπουλος (80′ Τσανακτσόγλου), Κοβάτσης.