Super League: Ντεμπούτο στο μεγάλο πρωτάθλημα ο Δημήτρης Μελιόπουλος σε μαγική ημέρα για την Ξάνθη

 

Τα πρώτα του 25 λεπτά στο πρωτάθλημα της Super League κατέγραψε ο 17χρονος Δημήτρης Μελιόπουλος, διεθνής με την Εθνική Νέων, καθώς ο Μίλαν Ράσταβατς εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι η Ξάνθη καθάρισε νωρίς το παιχνίδι στο Αγρίνιο, τον έβαλε να αγωνιστεί στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Μελιόπουλος πέρασε στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Αλφρέδο Μεχία και μάλιστα μόλις ένα λεπτό μετά, από τον νεανικό ενθουσιασμό του προφανώς για αυτήν την μεγάλη στιγμή, έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα που του αποκόμισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Ο νεαρός Ημαθιώτης, που θα ενηλικιωθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη μεγάλη ομάδα σε αγώνα πρωταθλήματος. Πριν δέκα μέρες τον είχε δοκιμάσει ο Μίλαν Ράσταβατς και στον αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στις αναπτυξιακές ηλικίες της Εθνικής Σερβίας και ένας από τους λόγους που τον επέλεξαν στην Ξάνθη είναι ότι θεωρείται από τους προπονητές που προωθούν και αναδεικνύουν νέους παίκτες. Ένας από αυτούς, στους οποίους έχει επενδύσει η Ξάνθη, είναι και ο Μελιόπουλος.

Είναι σίγουρο ότι ο Δημήτρης Μελιόπουλος δεν θα ξεχάσει αυτήν την ημέρα σε όλη του τη ζωή. Είναι η πρώτη του συμμετοχή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα με την ανδρική ομάδα, με όλους να ελπίζουν ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον και θα αποτελέσει την απαρχή μιας μεγάλης καριέρας για τον ίδιο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.