LIVE από το Αγρίνιο για τη Super League: Παναιτωλικός – ΑΟ Ξάνθη 1-3 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – Ξάνθη στο γήπεδο Aγρινίου, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη στον αγώνα του Παναιτωλικού με την Ξάνθη στο Γήπεδο του Αγρινίου.

Ώρα 14:15 Αναμένοντας τις συνθέσεις, να σας ενημερώσουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:20 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:25 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:35 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14:42 Άρχοντας του αγώνα θα είναι ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και τον Κωνσταντίνο Νικολαιδη (ΕΠΣ Μακεδονίας). Τέταρτος ο διαιτητής ο Γεώργιος Μαρκαντωνάτος (ΕΠΣ Ηλείας) με παρατηρητής του αγώνα τον Γεράσιμο Μαζαράκη (ΕΠΣ Κεφαλλονιάς).

Ώρα 14:45 Οι δυο ομάδες έχουν να κερδίσουν από την 6η αγωνιστική, και μάλιστα τα κατάφεραν εκτός έδρας για αυτό και βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας.

Ώρα 14:49 Η εντεκάδα της Ξάνθη που επέλεξε ο Ράσταβατς:Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Σβάρνας, Τριάδης, Μεχία, Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο, Γεντρισεν

Ώρα 14:51 Στον πάγκο των φιλοξενούμενων οι Γκαράβελης, Πέτρος Ορφανίδης, Κάστρο, Σιλά, Ρότσε, Κίκε, Μελιόπουλος

Ώρα 14:54 Η έντεκα του Παναιτωλικού που επέλεξε ο Μάκης Χάβος: Κυριακίδης, Μιχάι, Μύγας, Μαρινάκης, Μπράβο, Λόπες, Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας, Μόρας, Μοράρ

Ώρα 14:58 Στον πάγκο των γηπεδούχων οι Τσενάμο, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Γιαννιώτης, Μαρκόφσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο

Ώρα 15:04 Έναρξη με μικρή καθυστέρηση του αγώνα.

4′ Γκοοολ για την Ξάνθη! Σκόρερ ο Μπρίτο μετά από λάθος του Λόπες με τον Τριάδη να του κλέβει την μπάλα άνοιξε δεξιά για τον Λουσέρο που έκανε το γύρισμα στην καρδιά της άμυνας, όπου βρίσκονταν ο Γέντρισεκ που άφησε την μπάλα για τον Πορτογάλο από κοντά να ανοίγει  το σκορ. Παναιτωλικός-Ξάνθη 0-1

8′ Γκοοολ για την Ξάνθη! Εκπληκτικό ξεκίνημα με σκόρερ και παλι τον Μπρίτο, το τρίτο του στο πρωτάθλημα με απ’ ευθειας  φάουλ, με την μπαλα να σκάει μπροστά στον Κυριακίδη. Παναιτωλικός-Ξάνθη 0-2

15′ Εκτέλεση φάουλ του Μάζουρεκ, ο Μόρας προσπάθησε να φθάσει στην μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε και μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς

34′ Εκτέλεση φάουλ με τον Μάζουρεκ, η μπάλα στο τείχος και στην δεύτερη προσπάθεια του παίκτη του Παναιτωλικού ψηλά αόυτ από τα δοκάρια του Ζίβκοβιτς. Κίτρινη για Μεχία νωρίτερα από την εκτέλεση.

36′ Γκοοολ για την Ξάνθη! Εκπληκτική η Ξάνθη σκοράρει και πάλι μεσα σε … μουρμούρες για τον Μάκη Χάβο. Ωραία κίνηση του Λουσέρο που γύρισε για τον Γένρισεκ που με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη. Παναιτωλικός-Ξάνθη 0-3

38′ Κίτρινη για την Ξάνθη με τον Κασάδο.

43′ Ακυρώθηκε ορθώς γκολ του Παναιτωλικού ως οφσαιντ με τον Μοράρ.

45′ Τέλος πρώτου μέρους. Το καλύτερο της σαρανταπεντάλεπτο τα τελευταία χρόνια για την Ξάνθη που αν είναι σοβαρή και στο δεύτερο μέρος θα πετύχει μια από τις ευκολότερες εκτός έδρας νίκες της ιστορίας της. Αποτέλεσμα Ημιχρόνου Παναιτωλικός-Ξάνθη 0-3

Ώρα 15:50 Περιμένοντας την έναρξη του β’ μέρους , να σας ενημερώσουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:53 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15:58 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:03 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Δύο αλλαγές για τον Παναιτωλικό καμιά για την Ξάνθη. Λόπες και Μπράβο εκτός, Μπεχαράνο και Πάουλο εντός αγώνα.

49′ Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, αρχικά με τον Μπεχαράνο που διώχνει σε κόρνερ ο Ζίφκοβιτς και μετά από το κόρνερ, ο Μιχάι έπιασε την κεφαλιά έδιωξε ο Ζίβκοβιτς και στη συνέχεια ο Ντίας δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο που αντέδρασε και πάλι εξαιρετικά.

59′ Tρίτη αλλαγή για τον Παναιτωλικό.Ο Χαντάκιας στην θέση του τραυματια Μόρα.

70′ Κίτρινη ο Μελιόπουλος, που πέρασε στον αγώνα ένα λεπτό πριν.

78′ Ρότσε αντί Γέντριτσεκ στο ματς για την Ξάνθη

83′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη αλλά ο Μπρίτο σε αντεπίθεση δεν κατάφερε να “κρεμάσει” τον Κυριακίδη και να πετύχει χατ τρικ

85′ Ο Κίκε Μπουλά αντί του MVP Μπρίτο στο παιχνίδι

87′ Γκολ για τον Παναιτωλικό! Ο Μάζουρεκ με πλασέ νικά τον Ζιφκοβιτς. Παναιτωλικός-Ξάνθη 1-3

93′ Τελος αγώνα. Μεγάλη νικη για την Ξάνθη στο Αγρίνιο, δύσκολα τα πραγματα για το Χάβο, “ανάσα” για τον Ράσταβατς και την Ξάνθη που πάιρνει τρίποντο μετά από 4 αγώνες . Τελικό αποτέλεσμα Παναιτωλικός-Ξάνθη 1-3