Γ’ Εθνική: Mε Συνοδινό, Κόσιη αλλά και απουσίες η αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ενόψει του ντέρμπι της Ροδόπης

 

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το τοπικό ντέρμπι στο πλαστικό της ΕΠΣ Θράκης  με την Δόξα Προσκυνητών η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ο Ζόραν Στοΐνοβιτς ανακοίνωσε και την αποστολή, στην οποία θα βρεθεί για πρώτη φορά  ο Σίμος Συνοδινός.

Συγκεκριμένα στην 19αδα που επέλεξε ο Στοΐνοβιτς  υπάρχει το όνομα του νεομεταγραφέντα πορτιέρο Συνοδινού που επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στην Ροδόπη, ενώ στην αποστολή που μετρά αρκετές απουσίες βρίσκονται οι Παρασκευόπουλος και Κόσιης. Μια από αυτές είναι του αρχηγού Σάκη Γιαννακίδη και του τερματοφύλακα Φώτη Πριτσίδη που είναι τραυματίες, ενώ για διάφορους λόγους εκτός αποστολής  έμειναν και οι  Παναγιώτης Ανδρέου και Γιώργος Αλεξακούδης, ενώ θυμίζουμε Βασιλείου, Αγγέλης αποχώρησαν για το Κόσμιο, όπως και ο Ντεμερτζίδης για τον Ίασμο.

Αναλυτικά οι παίκτες που παίρνει ο Στοϊνοβιτς για το ντέρμπι της Ροδόπης: Κορωνάκης, Συνοδινός, Λεφής, Μίλερ, Πλασταράς, μαυράκης, Γαϊδας, Χατζηπαπας, Κιοσές, Σαμαράς, Μουρατίδης, Ανυφαντάκης, Κούτρας, Πανουργιάς, Κρασώνης, Παγώνης, Τσορτανίδης, παρασκευόπουλος και Ηλιόπουλος.