ΕΠΣ Έβρου: Παρουσιάστηκαν οι πέντε μεταγραφές της πρωτοπόρου Θράκης Φερών

 

Τις μεταγραφές της παρουσίασε η πρωτοπόρός ομάδα της ΕΠΣ Έβρου, Θράκη Φερών.

Η ομάδα του Τάκη Λαμπίδη που την Κυριακή αγωνίζεται με την ΠΑΕ Νίψας, απέκτησε πέντε ποδοσφαιριστές στην μεταγραφική αυτή πςερίοδου που έληξε στις 31 Οκτώβρη.

Πρόκειται για τους Κυριάκο Παγωνίδη από τον Άλεξ, Γιάννη Μαυρουδή από τον ΑΟ Θράκης, Θανάση Ίνδος από τον Ακρίτα Αχλάδας, τον Μανώλη Ιακωβίδη από τον ΠΑΟ Αλσούπολης και τον Απόστολο Κατιρτσίδη από τον Ακρίτα Νευροκοπίου.

Η ανακοίνωση της Θράκης Φερών:

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΘΡΑΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗ ΝΙΨΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 5 ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞ-ΑΟ ΘΡΑΚΗΣ, ΙΝΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΑΧΛΑΔΑΣ, ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΡΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ.

ΤΟ ΔΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!