ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στην κορυφή η Ολυμπιάδα, διατήρησαν το αήττητο Λεύκιππος και Δημοκρίτειο! Τα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα Ανδρών και η βαθμολογία

 

Την προέλασή τους συνέχισαν το απόγευμα του Σαββάτου Λεύκιππος Ξάνθης και Δημοκρίτειο Κομοτηνής που νίκησαν ο μεν πρώτος εκτός έδρας την Φιλία Ορεστιάδας, το δε δεύτερο στο ντέρμπι της πόλης τον Αίαντα και παρέμειναν οι μόνες ομάδες χωρίς την παραμικρή απώλεια στο Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ωστόσο επειδή ο μεν Λεύκιππος έχει κάνει το ρεπό του, το Δημοκρίτειο πέρα από το ρεπό έχει και αφαίρεση βαθμών, στην κορυφή δεν είναι κανείς από τους δύο αλλά η Ολυμπιάδα Κομοτηνής που σημείωσε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Έβρου στο Σουφλί. Τελς, ο Αστέρας Καβάλας συνέτριψε τη Θύελλα Φερών.

Δύο παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή. Ο Αρίωνας Ξάνθης φιλοξενεί την Καβάλα στις 7.00 το απόγευμα ενώ τρεις ώρες νωρίτερα αναμετρώνται ο Ηρακλής Καβάλας με την Αγία Βαρβάρα. Ρεπό είχε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Ανδρών και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Αστέρας Καβάλας – Θύελλα Φερών 94-50

Δημοκρίτειο Κομοτηνής – Αίας Κομοτηνής 54-37

Εβρος Σουφλίου – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης 57-67

Φιλία Ορεστιάδας – Λεύκιππος Ξάνθης  52-85

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ):

1. Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης 9 (3-1)
2.  Λεύκιππος Ξάνθης 8 (4-0) *
3.  Αίας Κομοτηνής 8  (3-2)
4. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 7 (3-1) *
5.  Φιλία Ορεστιάδας 7 (2-3)
-.  Θύελλα Φερών 7 (2-3)
7. Δημοκρίτειο Κομοτηνής 6 (4-0) * **
8. Αρίων Ξάνθης 6 (2-2)
9. ΑΟ Καβάλας 5 (1-3)
10. Αστέρας Καβάλας 5 (1-3) *
11.  Ηρακλής Καβάλας 4 (0-4)
12. Αγία Βαρβάρα 3 (2-1) * **
13. Έβρος Σουφλίου 3 (0-5) **

* Εχουν τιμωρηθεί με -2 βαθμούς Δημοκρίτειο Κομοτηνής, Έβρος Σουφλίου και Αγία Βαρβάρα

** Εχουν κάνει το ρεπό τους Λεύκιππος Ξάνθης, Δημοκρίτειο Κομοτηνής, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αστέρας Καβάλας και Αγία Βαρβάρα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ