Δημοσίευμα για «σκάνδαλο» με τον ορισμό ενός Θρακιώτη διαιτητή και ενός διαιτητή σε αγώνα ομάδας της Θράκης

 

Άρωμα σκανδάλου και συγκεκριμένα στον χώρο της διαιτησίας φαίνεται πως έχουμε έστω και αν δεν πρόκειται για τις μεγάλες κατηγορίες αλλά για τους ορισμούς της ΕΠΟ στους αγώνες αυτού του Σαββατοκύριακου στη Γ’ Εθνική.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα Πάμε Μπάλα, καθώς γράφει ότι «διαπιστώθηκε από έλεγχο στους ορισμούς των διαιτητών για αυτό το Σ/Κ η ΕΠΟ όρισε αρκετούς διαιτητές οι οποίοι είχαν κοπεί από τα αρχικά τεστ ,όμως πέρασαν στα επαναληπτικά (πιθανόν)  που έγιναν στην Αθήνα στα τέλη Σεπτεμβρίου».

Βέβαια, το κακό δεν είναι αν οι συγκεκριμένοι διαιτητές πέρασαν τα τεστ. «Σύμφωνα πάντα με την διαδικασία η έγκριση για την συμμετοχή τους στα εθνικά πρωταθλήματα θα έπρεπε κατ αρχάς να περάσει από τα χέρια του κ.Περέιρα και των συνεργατών του στην ΚΕΔ. Η αμφιβολία ωστόσο υπάρχει για το αν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και πράγματι οι συγκεκριμένοι διαιτητές πήραν και την «ευλογία» της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ!», επισημαίνει το δημοσίευμα.

Και αυτό γιατί, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ η ίδια η Ομοσπονδία μας ενημερώνει χαρακτηριστικά κάτω από την λίστα με τους διαιτητές πως ο πίνακας θα συμπληρωθεί και με διαιτητές που έχουν εκκρεμείς αγωνιστικές δοκιμασίες, εμφανίζονται διαιτητές που δεν βρίσκονται σε αυτούς τους πίνακες να έχουν οριστεί σε αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο. Ανάμεσά τους ο Μιχάλης Ελευθεράκης της ΕΠΣ Ξάνθης που έχει οριστεί στο ματς Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής αλλά και ο Σερραίος Διονύσης Στόλης που έχει οριστεί στην αναμέτρηση της Ξάνθης ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον Νέστο Χρυσούπολης στη Φελώνη.

«Το ζητούμενο είναι πως εάν οι ομάδες κάνουν την Κυριακή ένσταση κακού ορισμού διαιτητών με τα συγκεκριμένα στοιχεία με ποια δικαιολογία θα καλύψει το λάθος η ΕΠΟ;», αναρωτιέται το pamempala που αποκαλύπτει το συγκεκριμένο «σκάνδαλο», όπως το χαρακτηρίζει. Βέβαια, δεδομένου ότι η ΚΕΔ είναι αυτή που ορίζει τους διαιτητές, θεωρείται μάλλον απίθανο να όρισε εννέα συνολικά διαιτητές, σύμφωνα με το δημοσίευμα,. εκτός πινάκων που η ίδια εγκρίνει και κατά συνέπεια ίσως το θέμα να οφείλεται σε μην επικαιροποίηση των πινάκων στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ EKTENEΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ» ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ