Μπασκετικό κους κους με ολίγη από… μπάλα και ουίσκι στο Αγρίνιο για το τεχνικό τιμ της Ασπίδας

 

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από το απόγευμα η μπασκετική Ασπίδα, καθώς το απόγευμα της Κυριακής αντιμετωπίζει εκεί την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Στο λόμπι του ξενοδοχείου πάντως, αργά το βράδυ άναψε για τα καλά η όχι μόνο μπασκετική κουβέντα για το προπονητικό τιμ και κάποιους από τους παίκτες.

Τα χαμόγελα πάντως ξεχειλίζουν για τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Παναγιωτόπουλο που ανάρτησε και την συγκεκριμένη φωτογραφία, τον κόουτς Κώστα Ιωααννίδη, τον Πάνο Παπαδόπουλο αλλά και τους Γιώργο Κωτάκη και Γιάννη Στεφανίδη.

Άλλοι με ουίσκι και άλλοι με… πορτοκαλάδα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, έπιασαν μπασκετική κουβέντα όπως αναφέρουν στην ανάρτηση και στα σχόλια που την ακολούθησαν. Και αν απορείτε γιατί ήταν απαραίτητο σε μπασκετικό κους κους και το ουίσκι;

«Βασίλη έχασε η Παναθα πνίγουμε το πόνο μας. Αλκοολικοί θα καταλήξουμε με τους πράσινους», απάντησε ο βαμένος πράσινος Δημήτρης Παναγιωτόπουλος στον «βαμμένο κόκκινο» προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής Βασίλη Στοάκη, που έσπευσε να κάνει την σχετική καζούρα…