Άνοιξαν οι εγγραφές για τον φετινό 4ο Διεθνή Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης

 

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 4ο Διεθνή Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017. 

Επέλεξε τον αγώνα που σου ταιριάζει και πάρε μέρος στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της Θράκης!

Κλείσε θέση στο μεγάλο ραντεβού δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της της διοργάνωσης: http://www.democritushalfmarathon.gr μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.

Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν την δυνατότητα της αναγραφής του ονοματεπώνυμού τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους που τοποθετείται στο στήθος της φανέλας τους. 

Οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν με ατομική ή με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει και την ημέρα του αγώνα μέχρι δύο ώρες πριν την εκκίνηση στην αφετηρία στη γραμματεία του αγώνα.

Για λόγους οργάνωσης η μέγιστη δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των πενήντα εγγραφών και ΔΕΝ θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής μπλούζας και μεταλλίου.

Προσοχή απαραίτητη προϋπόθεση για όσους από τους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας κατά την παραλαβή του φακέλου συμμετοχής πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα ή κηδεμόνα ώστε να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή.

Το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 10€ για τον Ημιμαραθώνιο και 7€ ευρώ για τον παράλληλο αγώνα δρόμου των 5χλμ.

Σε αυτό περιλαμβάνονται:
Αριθμός συμμετοχής του αθλητή
Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο
Αναμνηστικό μπλουζάκι
Δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά)
Παροχή νερού, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα

Τρόποι πληρωμής: Η πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους παρακάτω δύο τρόπους:
Mε κατάθεση στην Εθνική τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: 549/545260-07, ΙΒΑΝ: GR5401105490000054954526007). Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο του δρομέα για τον οποίο καταβάλλεται η συμμετοχή.
Χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών PayPal.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here