Τζάμπολ στο Πρωτάθλημα Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης! Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας του Σαββατοκύριακου

 

Το 7ο Πρωτάθλημα Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Ξάνθης πραγματοποιεί την πρεμιέρα του το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου με τις ομάδες να έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους και να είναι έτοιμες να αναλάβουν δράση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όταν αναφερόμαστε εκτός αγωνιστικού χώρου εννοούμε την κοινωνική δράση που επιτελούν οι σύλλογοι και την ενίσχυση που προσφέρουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες με την συγκέντρωση διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η αυλαία ανοίγει με τη συνάντηση Ανεπρόκοποι – Απαράδεκτοι που θα διεξαχθεί στις 16:00 στο ΔΑΚ. Οι ομάδες που έμειναν την περσινή χρονιά εκτός play off έχουν την φετινή περίοδο υψηλές βλέψεις και θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Αμέσως μετά οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές Ξάνθης αγωνίζονται με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξενιτεμένοι που λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ευελπιστώντας να έχει μια σταθερή παρουσία. Από την άλλη πλευρά οι Παλαίμαχοι μετά την είσοδο τους στην 4αδα του πρωταθλήματος θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Οι αγώνες του Σαββάτου κλείνουν στις 20:00 με την αναμέτρηση Πρόσκοποι – Άτλας Σελίνου. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι από τις ομάδες με τις περισσότερες παρουσίες στο πρωτάθλημα και την φετινή περίοδο θέλουν να επαναλάβουν την είσοδο στην τελική 8αδα. Απέναντι τους ο Άτλας Σελίνου που παίρνει μέρος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή το μενού περιλαμβάνει 4 συναντήσεις με την αυλαία να ανοίγει στις 15:00 με τον αγώνα Διομήδεια – Ψηλορείτης. Τα Διομήδεια θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ενώ οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν να παρουσιάζουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος.

Στις 17:00 υπάρχει το παιχνίδι Παιχτούρες – Οδρύσσες, δυο ομάδων που την περσινή χρονιά τερμάτισαν ψηλά στην βαθμολογία και επιθυμούν να έχουν ακόμη μια πετυχημένη σαιζόν.

Ο προτελευταίος αγώνας είναι ανάμεσα στον Λεπενιώτη και τους Κατασκηνωτές. Ο Λεπενιώτης για ακόμη μια χρονιά θα έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο και θέλει να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Οι Κατασκηνωτές μετά τους δυο σερί τίτλους απλά θέλουν τα τριτώσει το καλό.

Η 1η αγωνιστική κλείνει με την συνάντηση των Αιμοδοτών με τους Απίθανους του Μυρωδάτου. Οι Αιμοδότες αναμένεται για ακόμη μια χρονιά να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο ενώ οι Απίθανοι βάζουν πλώρη για την 3η συνεχόμενη παρουσία τους στο πρωτάθλημα.