Στο εδώλιο Ξάνθη και… Πανθρακικός για ύποπτο στοιχηματισμό στα προπέρσινα παιχνίδια με Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα

 

Ναι, είναι αλήθεια! Η ελληνική αθλητική δικαιοσύνη προχωρά, έστω  και με ρυθμούς χελώνας και κάλεσε στο εδώλιο την Ξάνθη και τον Πανθρακικό για δυο παλιούς ύποπτους αγώνες της Super League, κοντά δύο χρόνια πριν, κόντρα σε Βέροια και Γιάννενα αντίστοιχα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ξάνθη κλήθηκε ως ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ενώ μαζί κλήθηκε και ο Πανθρακικός από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, παρόλο που δεν υφίσταται ως ΠΑΕ πλέον αφού εδώ και σχεδόν εννιά μήνες έχει διαλυθεί.

Τελικά η ΕΕΑ έκρινε αθωα την Ξάνθη και την Βέροια για το μεταξύ τους παιχνίδι αφού δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία ότι είχε χειραγωγηθεί, ενώ για το ματς Πανθρακικός – ΠΑΣ αναφέρει ότι για την μεν ηπειρωτική ομάδα δεν υπάρχουν στοιχεία και αθωώνεται, για τον δε Πανθρακικό ότι «είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα».

Πάλι καλά. Αναλυτικά οι τελευταίες αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:

Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here