Η συγκινητική ανάρτηση και η τούρτα έκπληξη των κοριτσιών της Ασπίδας Ξάνθης στον Νεδήμ Καρά Αχμέτ

 

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο προπονητής της γυναικείας και των ακαδημιών της Ασπίδας Ξάνθης Νεδήμ Καρά Αχμέτ και τα κορίτσια, του έκαναν για δώρο έκπληξη τούρτα γενεθλίων που φυσικά είχε ως εικόνα μια μπάλα μπάσκετ.

Η κίνηση αυτή συγκίνησε τον προπονητή της Ασπίδας που συγκινήθηκε και εξέφρασε το ευχαριστώ του μια μιά όμορφη ανάρτηση:

Πέρασε άλλος ένας χρόνος, χωρίς να κοιτάξει πίσω του . 
Αλλά εγώ δεν έμεινα άδειος , έζησα .Χάρηκα, λυπήθηκα , εκνευρίστηκα , στεναχωρήθηκα , έμεινα μόνος , κουράστηκα , πήγα, ήρθα, έτρεξα …
Είναι τόσα πολλά πράγματα που έκανα, και συνειδητοποίησα το πόσο πολύ η ανθρώπινη ζωή έχει πραγματικά πολύ δρόμο μέσα σε ένα χρόνο.
Ευχαριστώ θεέ μου, για όλη αυτή την ομορφιά που πρόσθεσες στη ζωή μου .
Ευχαριστώ, την οικογένειά μου, τους αγαπημένους φίλους μου, την ομάδα μου , που αξίζει ακόμη πολλή να ζήσω μαζί τους σε αυτόν τον κόσμο .
Ευχαριστήσω όλους εσάς που , είτε τηλεφωνώντας μου και ακούγοντας την φωνή σας , είτε γεμίζοντας με όμορφα μηνύματα το τηλέφωνο και το υπολογιστή μου , μου ευχηθήκατε για τα γενέθλια μου .
Ευχαριστώ ακόμη και τη λέξη «ευχαριστώ», που αν δεν ήταν αυτή πώς θα μπορούσα να απαντήσω σε αυτή την ομορφιά, ποία λέξη μπορεί να πάρει τη θέση της .
Με της ευχές μου , σε υγιή και ευτυχισμένα χρονιά .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here