Ο ερασιτεχνικός σε όλο του το μεγαλείο! Νέα ανακοίνωση από Πανθρακικό, διαψεύδει Καβάλα και Ρομπέρ αλλά… και τον εαυτό του

 

Ο Πανθρακικός είναι ένα μεγάλο σωματείο. Κουβαλάει ένα ιστορικό βάρος η φανέλα και το όνομά του. Ωστόσο οι συνθήκες τα έφεραν έτσι ώστε σήμερα να είναι ένα αμιγώς ερασιτεχνικό σωματείο, στην τελευταία κατηγορία της τελευταίας ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αλλά και ερασιτέχνες παράγοντες.

Αυτά τα εισαγωγικά έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της υπόθεσης του Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος την Πέμπτη ανακοινώθηκε πανηγυρικά ως νέος γενικός αρχηγός της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αναταράξεις στην Καβάλα και τελικά να βγουν οι Αργοναύτες και να διαψεύσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν και θα είναι ποδοσφαιριστής της Καβάλας, τίποτα παραπάνω!».

Η αντίδραση του ΑΠΣ Πανθρακικός υπήρξε σχετικά άμεση. Με νέα ανακοίνωση προσπαθεί να διορθώσει την προηγούμενη ανακοίνωση, αλλά μάλλον κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, αφού παρά την ξεκάθαρη διάψευση των Καβαλιωτών, υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία με τον γάλλο παίκτη βρίσκεται κοντά στον ελεύθερο χρόνο του στα κενά των υποχρεώσεων που έχει με τον ΑΟΚ.

 

Κατά συνέπεια, ο ΑΠΣ Πανθρακικός εμφανίζεται να διαψεύδει την ανακοίνωση της Καβάλας ότι ο Ρομπέρ είναι παίκτης της ομάδας και τίποτα παραπάνω σε κανέναν άλλον σύλλογο. Την ίδια στιγμή όμως διαψεύδει και τον εαυτό του, αφού ξεκάθαρα διευκρινίζει ότι ο Ρομπέρ δεν θα είναι γενικός αρχηγός στον Πανθρακικό, όπως πομποδώς είχε αναφέρει η προηγούμενη ανακοίνωση – ανάρτηση του ΑΠΣ Πανθρακικός στο facebook.

Τι θα είναι; Αν μπορεί να ερμηνεύσει κανείς σωστά τη νέα ανακοίνωση, γιατί έχει και αυτή τα συντακτικά της λάθη και προς το τέλος δεν βγάζει πολύ νόημα, μάλλον ο Ρομπέρ θα έχει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στον Πανθρακικό και όχι γενικού αρχηγού, όπως ανακοινώθηκε. Αρκεί βέβαια να το γνωρίζει και ο ίδιος, γιατί φάνηκε από την ανακοίνωση της Καβάλας ότι δεν ήξερε και πολλά για την προηγούμενη ανακοίνωση των Κομοτηναίων.