Τέλος ο Ανέστης Ντεμιρτζίδης από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που πάει στον Μέγα Αλέξανδρο Ίασμου

 

Παρελθόν αποτελεί μετά τους Βασιλείου και Αγγέλη και επίσημα από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου μετά από μια επιτυχημένη τριετία ο Ανέστης Ντεμιρτζίδης.

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας στην Γ’ Εθνική και να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, θα συνεχίσει παρά την πίεση του ΠΑΟΚ Κοσμίου την καριέρα του στον πολύ ενισχυμένο πλέον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, όπου βρίσκονται τα “φιλαράκια” του Βιόπουλος, Γιαννακιτζίδης και Αμοιρόπουλος, με στόχο ένα ακόμα πρωτάθλημα μετά το περσινό.

Ο “Ντέμι” όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, είναι πτυχιούχος οικονομολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και νιόπαντρος αφού φέτος παντρεύτηκε την όμορφη Χάιντι Βασιλειάδου.

Ο Ντεμιρτζίδης που πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίαζε στην αρχή του πρωταθλήματος, κατόπιν με την επιστροφή του βοήθησε και αυτός τα μέγιστα ώστε η Δόξα να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 31 χρόνια, όπως και πρόπερσι το κύπελλο και ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα στον Ορφέα Ξυλαγανής, στην Ελπίδα Σαπών και είναι μέλος της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης για το Region’s Cup.

Ο Ντεμιρτζίδης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου με τον Σπάρτακο στους Άγιους Θεόδωρους, αφού μέσα στην εβδομάδα που πήρε το δελτίο του έκανε και τις πρώτες του προπονήσεις με την νέα του ομάδα.