Super League: Λείπει ο Γιουνές, δείχνει ότι δεν μπορεί(;) ο Γέντρισεκ! Η σύγκριση του πέρσι και του τώρα στην 9η αγωνιστική….

 

Ο  δεύτερος σκόρερ του περσινού  πρωταθλήματος λείπει από την ομάδα της Ξάνθης. Ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα φέτος, δεν αφηνει ικανοποιημένο τον κόσμο της ομάδας , επειδή το κενό του Γιούνες δεν μπορεί να το καλύψει όπως φαίνεται ο Έρικ Γέντρισεκ.

Φέτος έχουμε δει να σκοράρουν Τριάδης, Λισγάρας, Μέχια, Μπρίτο, Μπουλά, Σιλά και Κάστρο. Όλα όμως τα βλέματα στρέφονται στον επιθετικό της ομάδας.

Ο Σλοβάκος Έρικ Γέντρισεκ στα 621 λεπτά  που έχει αγωνιστεί στην Super League έχει σκοράρει μόνο μια φορά στον αγώνα με τον Πλατανιά την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ έχει πετύχει και ένα τέρμα στο κύπελλο σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Ήδη οι φίλοι της ομάδας άρχισαν να αναπολούν τον Χαμζά Γιούνες. Έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή που χάρισε 19 τέρματα σε 27 εμφανίσεις του με τους Θρακιώτες πέρυσι. Για αυτό και ήθελε να τον ανανεώσει η Ξάνθη, αλλά είχε ήδη εκτοξεύσει την τιμή του.

Τελικά το καλοκαίρι ο Χαμζά δεν συνέχισε με την ομάδα, ο αντικαταστάτης του βρέθηκε στο πρόσωπο του Γέντρισεκ αλλά μέχρι τώρα τουλάχιστον, οι εμφανίσεις του έχουν προβληματίσει τον κόσμο.

Βέβαια, για να είμαστε αντικειμενικοί, η διαφορά δεν είναι και τόσο μεγάλη, καθώς στα αντίστοιχα περσινά παιχνίδια ο Γιουνές στα πρώτα 9 ματς του πρωταθλήματος είχε μόλις 4 γκολ και το ένα από αυτά με πέναλτι. Στην συνέχεια πήρε μπρος και άρχισε να σκοράρει κατά βούληση.

Πάντως ο Γιουνές έδειχνε να το μυρίζεται το γκολ, ικανότητα που δεν δείχνει να έχει μέχρι στιγμής ο Γέντρισεκ. Εκτός φυσικά αν φυλάει και αυτός τα καλά για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

 

Η ΣΥΓΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ 9 ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ:

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΕΣ ΠΕΡΥΣΙ :

ΑΕΚ-ΞΑΝΘΗ 4-1 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΞΑΝΘΗ  0-1 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 1-1 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 2-3 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΠΕΝΑΛΤΙ)

8 ΓΚΟΛ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 9 ΑΓΩΝΕΣ Η ΞΑΝΘΗ ΠΕΡΥΣΙ, ΤΑ ΜΙΣΑ Ο ΓΙΟΥΝΕΣ.

* Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα πέρυσι ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΓΕΝΤΡΙΣΕΚ ΦΕΤΟΣ:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΞΑΝΘΗ 0-2  2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

6 ΓΚΟΛ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 9 ΑΓΩΝΕΣ Η ΞΑΝΘΗ ΦΕΤΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ Ο ΓΕΝΤΡΙΣΕΚ