Πήγε με πατερίτσες στο ΟΑΚΑ ο Μάνταλος να δει το ματς με τη Μίλαν και αποθεώθηκε

 

Φορώντας πατερίτσες, έσπευσε στο ΟΑΚΑ ο Πέτρος Μάνταλος για να δει το σπουδαίο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μίλαν και να χειροκροτήσει την προσπάθεια των συμπαικτών του, που μετά από μεγάλη εμφάνιση κατάφεραν για δεύτερο αγώνα να μην ηττηθούν από την ιταλική ομάδα αλλά και να μην δεχθούν τέρμα.

Η ΑΕΚ, που μπορούσε και τη νίκη, παρά την απουσία του κομοτηναίου αρχηγού της, που παρακολούθησε τον αγώνα από σουίτα του Ολυμπιακού Σταδίου (φωτο δεξια) και βρέθηκε στην συνέχεια και στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους συμπαίκτες του, είχε πολλά αξιόλογα διαστήματα και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Τώρα πλέον, μετά από αυτό το 0-0 με τη Μίλαν και δεδομένης της ήττας της Ριέκα στο άλλο παιχνίδι από την Αούστρια Βιέννης μέσα στην έδρα της με 1-4, η ελληνική ομάδα είναι αγκαλιά με την πρόκριση και πιθανότατα θα την σφραγίσει στο επόμενο παιχνίδι, με πιθανή νίκη επί της Ριέκα στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα αποδυτήρια, όπως αναφέρει το Sport24 ο Μάνταλος αποθεώθηκε απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά.