Γ’ Εθνική: Ανακοινώθηκε από δυο ομάδες το πρωην μπακ Πανθρακικού και ΠΑΟΚ Λευτέρης Σακελλαρίου

 

Συνεχίζει τα πέρα δώσε ο αλλοτε παίκτης του Πανθρακικού και του ΠΑΟΚ Λευτέρης Σακελλαρίου.

Ο 30χρονος Αθηναίος άλλοτε φερέλπις πλάγιος μπακ, μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό το 2010, ακολουθεί πτωτική πορεία την τελευταία πενταετία, και αν και ανακοινώθηκε προ δεκαημέρου από τον Αστέρα Ιτέας του Πέτρου Μαντούβαλου, η συμφωνία χάλασε για οικογενειακούς λόγους και επιστρέφει στην Αθηνα για την Τρίγλια Ραφήνας στην Γ’ Εθνική. Αυτή είναι η 13η ομάδα του Σακελλαρίου και η 8η την τελευταία πενταετία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του Λευτέρη Σακελλαρίου από την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας και του εύχεται μία καλή και ποιοτική ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο γεννημένος στις 17/02/1987 Λευτέρης ξεκίνησε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Φωστήρας στην Γ΄ Εθνική και ο Εθνικός Αστέρας στην Β΄. Εν συνεχεία αγωνίσθηκε στον Πανθρακικό (Super League), για να μεταγραφεί τη σεζόν 2010 στον ΠΑΟΚ, όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια, αγωνιζόμενος ενδιάμεσα μία χρονιά ως δανεικός στην Κέρκυρα. Την 01/01/2014 μεταγράφηκε στην FC Lyubimets, ομάδα Α΄ Εθνικής της Βουλγαρίας, για να αγωνισθεί στην συνέχεια στην ΠΑΕ Κισσαμικός και στην ΑΕ Ζακκακίου, ομάδα Α΄ Εθνικής Κύπρου. Τελευταία ομάδα στην πλούσια καριέρα του, πριν την Τριγλία Ραφήνας, ήταν η ΠΑΕ Πανελευσινιακός.

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου έχει φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο της Εθνικής Παίδων και Εθνικής Νέων, ενώ έχει και ευρωπαϊκές παραστάσεις καθώς έχει συμμετοχή σε 3 αναμετρήσεις του EUROPA LEAGUE, με την φανέλα του ΠΑΟΚ.