Εκπροσωπείται ξανά στο Λονδίνο και το WyScout η Ξάνθη και άλλες τέσσερις Ελληνικές ομάδες

 

Στο γήπεδο της Τσέλσι στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου το παγκόσμιο φόρουμ του WyScout και σε αυτό θα συμμετάσχει για άλλη μια φορά η Ξάνθη, μαζί με άλλες 4 ομάδες της Ελλάδας.

Το συγκεκριμένο παγκόσμιο φόρουμ του WyScout είναι η καθιερωμένη κοινή συνάντηση εκπροσώπων μελών ομάδων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και φυσικά και της Ελλάδας κι ενός κλειστού κλαμπ FIFA Agents.

Το Wyscout είναι μια ιταλική ιστοσελίδα μέσω της οποίας οι ομάδες, που έχουν γίνει μέλη επι πληρωμή πάντα, μπορούν να περάσουν από «ακτίνες Χ» και να μελετήσουν εξονυχιστικά ποδοσφαιριστές από όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου, παρακολουθώντας εκτός από τα βιογραφικά και τα στατιστικά των παιχνιδιών τους και τις επιδόσεις τους σε αγώνες που έχουν βιντεοσκοπηθεί.

Συγχρόνως οι προσκεκλημένοι στο φόρουμ ανταλλάσουν απόψεις σχετικά με αγοραπωλησίες παικτών, ενώ το «μενού» περιλαμβάνει επίσης και συζητήσεις για ενδεχόμενες συνεργασίες μεταξύ ομάδων, συλλόγων αλλά και μάνατζερ.

Σημειωτέον πως τα φόρουμ του Wyscout διεξάγονται δύο – τρεις φορές το χρόνο και συχνά καταγράφονται ελληνικές παρουσίες από δικές μας ομάδες και ατζέντηδες, με μία εξ’αυτών να είναι παραδοσιακά η Ξάνθη, που ήταν από τις πρώτες ομάδες που ανακάλυψαν το WyScout.

Για φέτος σύμφωνα με το «marca-sl» έχουν κλείσει «τραπέζι» η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης και φυσικά η… Ξάνθη. Μένει λοιπόν να δούμε ποιος θα εκπροσωπήσει την ομάδα της Θράκης στο φετινό φόρουμ. Θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου; Θα είναι ο τιμ μάνατζερ Κώστας Τσαλίκης; Ή κάποιο νέο πρόσωπο;