Volley League: Ανάρτηση όλο… νόημα από τον πρώην μπλοκέρ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κάσσανδρο Στίγγα

 

Σε κάθε άλλο πρωτάθλημα, ο πρώτος μπλοκέρ του περυσινού πρωταθλήματος θα είχε σίγουρα ομάδα σε μεγάλη κατηγορία, στο ελληνικό πρωτάθλημα όχι!

Ο πρώην μπλοκέρ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Κάσσανδρος Στίγγας ανήμερα της πρεμιέρας της Volleyleague τοποθετήθηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας γιατί φέτος δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, πετώντας βόμβες για την κατάντια του ελληνικού βόλεϊ (χωρίς να διευκρινίζει αν κάποιες από τις αιχμές του αφορούν και τον Εθνικό ή όχι).

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«Προκειμένου να απαντήσω σε διάφορες ερωτήσεις που δέχομαι καθημερινά γιατί δεν αγωνίζομαι σε καμία ομάδα της Α1 κατηγορίας.. Έχω να πω πως ήρθε η ώρα να παίξω βόλεϊ με τους δικούς μου κανόνες..!!!!

Έχω την τύχη να αγωνίζομαι στην Α1 περίπου 7 χρόνια..υπήρξαν ομάδες που ήταν σωστές απέναντι μου και άλλες Όχι για διάφορους σεβαστούς λόγους.. παρόλα αυτά εγώ ήμουν μέσα στο γήπεδο και έδινα τον καλύτερο μου εαυτό..

Αυτό δεν τιμήθηκε από κανέναν αντιθέτως η διοργανώτρια αρχη αποφάσισε να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας περισσότεροι ξένοι και κοινοτικοί..

Ετσι πήρα την απόφαση να αγωνιστώ στην Α2 κατηγορία σαν ακραιος και να ασχοληθώ με το μαγαζί μου..

Το ονειρο μου ομως ειναι να παιξω βόλεϊ σε ένα υγιές ελληνικό πρωταθλημα..

Εύχομαι να έχουμε ένα καλό και ομορφο πρωτάθλημα..Την καλησπέρα μου!».