Β’ Εθνική: Σημαντικό κουαρτέτο μεταγραφών για την Ροδόπη ’87

 

Στην ολοκλήρωση τεσσάρων μεταγραφών προχώρησε η ομάδα της Ροδόπης ’87 που και φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και την περασμένη Κυριακή φιλοξένησε την βουλγαρική Ολυμπια Σούμπεν την οποία και κέρδισε με 6-1.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Κομοτηνής απέκτησε την Αθηνά Σκλέπα, την Κωνσταντίνα Χαρίση από τον Βόλο 2004, την Στεφανία Καρακουλάκη από την ομάδα της Καβάλας ’86, και την Μαρία Μπασούρη απο την ομάδα του Φιλυριακού Φλώρινας.

Οι ανακοινώσεις της Ροδόπης ’87:

«H Μαρία Μπασούρη στη Ροδόπη 87. Η παίκτρια με παραστάσεις από την Α’ Εθνική με την ομάδα του Φιλυριακού Φλώρινας, έμεινε ελεύθερη – λόγω μη συμμετοχής της ομάδας στα πρωταθλήματα της ΕΠΟ – επανεγγράφεται στην ομάδα της Κομοτηνής και ήδη από την περσινή περίοδο κάνει προπονήσεις με την Ροδόπη 87. Καλωσορίζουμε την Μαρία και επισήμως στην ομάδα της Ροδόπης αφού ήδη βρίσκεται κοντά μας από πέρσι…»

«H Καρακουλάκη στη Ροδόπη 87. Η Στεφανία Καρακουλάκη από την ιστορική ομάδα της Καβάλας ‘86 που από την περσινή περίοδο έκανε προπονήσεις με την ομάδα της Ροδόπης εντάσσεται πλέον και επισήμως στο δυναμικό του συλλόγου. Ευχαριστούμε τη νέα διοίκηση της ομάδας της Καβάλας 86 που μας παραχώρησε την παίκτρια που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Μάλιστα η Στέφη συνεργάζεται και με τις ακαδημίες του Σπάρτακου στα τζούνιορς από την φετινή περίοδο. Καλωσορίζουμε την ταλαντούχα παίκτρια στην οικογένεια της Ροδόπης 87 και ευχόμαστε προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες…»

Ανακοινώθηκε επίσης η μεταγραφή της Κωνσταντίνας Χαρίση από τον Βόλο 2004. Η Κωνσταντίνα έχει περάσει από τις Ελπίδες Καρδίτσας και τον Μαγνησιακό ενώ έχει αρκετές συμμετοχές με τις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων σε φιλικά και αγώνες.

«Καλωσορίζουμε την Βολιώτισσα παίκτρια στην οικογένεια της Ροδόπης 87 και ευχόμαστε προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες… Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Βόλου 2004 για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ροδόπης.

Παράλληλα, εκδόθηκε «νέο δελτίο για την φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Αθηνά Σκλέπα, με καταγωγή από την Αθήνα, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε πρόσφατα φιλικά και προπονήσεις και εντάσσεται και επισήμως στο δυναμικό της Ροδόπης 87».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here