Με τον Πυλιανίδη από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής το 2ο Διαδικτυακό Σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ

 

Στα διαδικτυακά σεμινάρια επενδύει φέτος η ομοσπονδία ΣΤΊΒΟΥ, προκειμένου να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους τεχνικούς της σε όλη την χώρα.

Δώδεκα σεμινάρια θα γίνουν στη διάρκεια της νέας αγωνιστικής σεζόν, με το πρώτο να πραγματοποιείται την περασμένη Δευτέρα  30 Οκτωβρίου, στη διάρκεια του οποίου παρουσιάστηκε το επιστημονικό πρόγραμμα στήριξης των αθλητών της ομοσπονδίας.

Στις 6 Νοεμβρίου θα γίνει το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Σύγχρονες τάσεις μακροχρόνιου προγραμματισμού στον κλασικό αθλητισμό”, με εισηγητή τον καθηγητή του ΑΠΘ Σπύρο Κέλλη και θα ακολουθήσει το  θέμα το “Σύγχρονες μέθοδοι ανίχνευσης και επιλογής ταλέντων σε αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού” με εισηγητή τον Θεόφιλο Πυλιανίδη.

Ο Πυλιανίδης είναι αναπληρωτής καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με γνωστικό αντικείμενο την ειδική προπονησιολογία με ειδίκευση στον Κλασικό Αθλητισμό. Μετέχει εδώ και χρόνια στην επιτροπή επιστημονικής στήριξης  του ΣΕΓΑΣ και είναι αναμφισβήτητα τιμή για την Σχολή της Κομοτηνής και συνολικά το ΔΠΘ να διαθέτει τέτοιου υψηλού κύρους επιστήμονες στις τάξεις του.