ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχώρηση – έκπληξη της Βούλας Ελευθεράκη λόγω οικονομικών δυσκολιών και… Τσιπίδη

 

Παρελθόν από την γραμματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης μετά από πολλά χρόνια αποτελεί η Βούλα Ελευθεράκη, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης και με την έλευση του νέου μήνα η ΕΠΣ.

Η απόφαση ελήφθη σύμφωνα με την ανακοίνωση σε συναινετικό κλίμα και με την ελπίδα οι δύο πλευρές να μπορέσουν να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον.

Ως αιτία του διαζυγίου προβάλλονται οι οικονομικές δυσκολίες που έχει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης και οι οποίες αναμένεται να επιδεινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από την κρίση που μαστίζει τους πάντες, στην ΕΠΣ Ξάνθης υπάρχει και το «αγκάθι» της δικαστικής κόντρας με τον πρώην υπάλληλο της Ένωσης Γιώργο Τσιπίδη.

Ο τελευταίος προσέφυγε στα δικαστήρια όταν καταγγέλθηκε η σύμβασή του από την διοίκηση Πανίδη καταγγέλλοντας  ως παράνομη και και καταχρηστική την απόλυσή του.

Τυχόν δικαίωσή του θα σημάνει υποχρεωτική επαναπρόσληψη αλλά ένα μεγάλο οικονομικό βάρος, αφού θα πρέπει να του δοθούν μαζί με τόκους οι μισθοί της τελευταίας διετίας.

Το σχετικό δικαστήριο έγινε πρόσφατα και παράγοντες του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου συνδέουν και με αυτήν  την υπόθεση την απόφαση για λήξη της συνεργασίας με την Ελευθεράκη.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη αυξάνεται το βάρος των υποχρεώσεων και του όγκου εργασίας που έχει ο έτερος υπάλληλος της ΕΠΣ Ξάνθης Μπάμπης Κυρλίδης.

Η φωτογραφία αρχείου είναι από την κοπή πίτας της ΕΠΣ στις αρχές της χρονιάς, με την Βούλα Ελευθεράκη να βοηθά στο σχετικό έργο τον πρόεδρο Γιώργο Πανίδη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης έχει ως εξής:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας την υπάλληλο κα Σταυρούλα Ελευθεράκη για την πολύχρονη και άριστη συνεργασία που είχαμε.

Με δεδομένο πως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΠΣ Ξάνθης ολοένα και αυξάνονται, αποφασίστηκε από κοινού και σε συναινετικό κλίμα ο τερματισμός της συνεργασίας μας.

Η κα Ελευθεράκη Σταυρούλα, η Βούλα μας, αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης και ευελπιστούμε πως στο μέλλον θα υπάρξει εκ νέου συνεργασία.