Οι ευχές και η συμπαράσταση του ομοιοπαθούς Κόρμπου στον Πέτρο Μάνταλο

 

Το δικό του μήνυμα φαίνεται πως έστειλε στον Πέτρο Μάνταλο για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε, τον δεύτερο στην καριέρα του, ένας… ομοιοπαθής που μάλιστα ήταν και αντίπαλος στο παιχνίδι που ο Θρακιώτης μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε.

Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ δεν είναι ο μοναδικός στον εγχώριο ποδοσφαιρικό ντουνιά, που βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μετράει δύο ρήξεις χιαστών στο ιατρικό ιστορικό του και να καλείται για δεύτερη φορά να δείξει τα ψυχικά αποθέματα που απαιτούνται για να περάσει κι αυτή την περιπέτεια και να επιστρέψει…σιδερένιος στα γήπεδα.

Το ίδιο… λούκι έχει περάσει και ένας εκ των αντιπάλων του Μάνταλου στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κόρμπο που έπαθε την πρώτη ρήξη χιαστού στις 25 Μαΐου του 2005 ως παίκτης ακόμα της Χαλκηδόνας σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων κι έπειτα από μόλις 26 λεπτά συμμετοχής στο ματς.

Κι αφού πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και ολοκληρώθηκε η αποθεραπεία του, έπειτα από μόλις έξι μήνες, τον Νοέμβριο του 2005, υπέστη τον ίδιο τραυματισμό στο ίδιο γόνατο!

 

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Κόρμπος του δήλωσε στο marca-sl: «Κατάλαβα πως τραυματίστηκε και πήγα κοντά του. Μου είπε πως άκουσε ένα “κρακ” και έδειχνε φοβισμένος. Εκείνη την στιγμή προσπάθησα να του δώσω θάρρος, λέγοντας του πως κι εγώ τυχαίνει να ακούω πολλά “κρακ”. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του…»

Και συνέχισε στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Θρακιώτικο μεσοεπιθετικό: «Ο Θεός είναι μεγάλος. Από την στιγμή που επιλέξαμε να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα, όλοι ξέρουμε εκ των προτέρων τους κινδύνους. Αυτό που έχω να μεταφέρω στο Πέτρο είναι το εξής: θα γυρίσεις πιο δυνατός, δεν τα παρατάς ποτέ».