Γ’ Εθνική: Αβογιάν και Βάσκος οι πρώτοι σκόρερς των ομάδων της Θράκης! Όλα τα «κανόνια» του Α’ Ομίλου

 

Διακοπή στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με τις πέντε ομάδες της Θράκης να ετοιμάζονται για την επόμενη πέμπτη αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα όπου θέλουν να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο, αφού με εξαίρεση της ΑΕ Διδυμοτείχου, οι υπόλοιπες έχουν ξεκινήσει μέτρια το πρωτάθλημα.

Το μέτρια ξεκίνημα αποτυπώνεται με επιθετική ένδεια, αφού συνολικά οι ΑΕΔ, Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης, Δόξα Προσκυνητών και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έχουν συνολικά πετύχει μόλις 16 τέρματα, με καλύτερες επιθετικές γραμμές αυτές του Διδυμοτείχου και του Ορφέα με 4 τέρματα.

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 6 τέρματα ο άλλοτε σκόρερ Πανσερραικού και Δόξα Δράμας Δημήτρης Γαϊδαρτζής που ανήκει στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ ακολουθεί με τέσσερα ο πρωην των ακαδημιών της Ξάνθης και του Νέστου Χρυσούπολης Νίκος Βαλαβανόπουλος, που πλέον φοράει τη φανέλα της Καβάλας.

Από τις ομάδες της Θράκης πρώτοι με 2 τέρματα είναι οι Κάρεν Αβογιάν της ΑΕΔ και ο γνωστός κανονιέρης Χρήστος Βάσκος που πέρυσι είχε 10 γκολ με την φανέλα της Δόξας Προσκυνητών αλλά φέτος έχει περιοριστεί στα δύο. Από ένα τέρμα έχουν άλλοι 12 ποδοσφαιριστές ομάδων της Θράκης.

Παρακάτω οι πρώτοι σκόρερς του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

6 τέρματα: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου)

4 τέρματα: Βαλαβανόπουλος (Καβάλα)

3 τέρματα: Στεφανίδης (Ελπίς Σκουτάρεως), Τάντιτς (Απόλλων Παραλιμνίου),

2 τέρματα: Αβογιάν (ΑΕΔ), Βάσκος (Δόξα Προσκυνητών), Παπαδόπουλος (Καβάλα), Γκόγκας (Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ