Super League: Ο «κάπτεν» της Ξάνθης Κώστας Φλίσκας τα έχει πλέον… 300 (και συνεχίζει, συνεχίζει, συνεχίζει…)

 

Μέσα σε όλα όσα έχει πετύχει με την Ξάνθη ο «captain» Κώστας Φλίσκας, πλέον έχει να λέει πως έχει πιάσει και τις 300 συμμετοχές στην καριέρα του, μετά το ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη την περασμένη Τετάρτη. 301 πλέον, αν προσθέσουμε και το ματς με τον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Φλίσκας με την συμμετοχή του στο ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για το Κύπελλο Ελλάδος συμπλήρωσε, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του soccerbase.gr, τις 300 συλλογικές συμμετοχές από τις οποίες οι 273 είναι με τη φανέλα της Θρακιώτικης ομάδας και οι υπόλοιπες 27 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και τις συμμετοχές που έχει γράψει ο Κώστας Φλίσκας με τη φανέλα της Ξάνθης, έζησε και όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Ήταν μέλος της ομάδας στις τρεις από τις τέσσερις φορές που «βγήκε» στην Ευρώπη, αλλά και όταν πριν 3 χρόνια έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Βέβαια έζησε και δύσκολες στιγμές, όπως το μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού το 2014. Σημασία έχει ότι συνεχίζει. Δεν τα έχει απλά 300 αλλά 301 και έτσι αειθαλής που είναι, ικανό τον έχουμε να πάει και για 400…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΩΣΤΑ ΦΛΙΣΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS «ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ»