Super League: Ιδανικό επίσημο ντεμπούτο με τα γάντια του ΑΟΞ για τον Χάρη Τασίδη στη Λάρισα

 

Επίσημο ντεμπούτο έκανε φορώντας τη φανέλα και τα… γάντια της Κ17 του ΑΟΞ ο νεαρός Κομοτηναίος γκολκίπερ Χάρης Τασίδης το μεσημέρι του Σαββάτου στο παιχνίδι με την Λάρισα.

Ο 16χρονος ύψους 1.90 πρωην τερματοφύλακας της Κ15 και πιο πριν των ακαδημιών του Πανθρακικού, την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων του Νικου Μπαχαρίδη στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης και ήταν υποψήφιος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, μετά την μεταγραφή του στα τέλη Αυγούστου στις ακαδημίες της Ξάνθης, πλέον έκανε και το επίσημο ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της Κ17 του ΑΟΞ, και το καλοκαίρι αγωνίστηκε και σε φιλικά με την ομάδα νέων της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα ο ανηψιός του προπονητή πλέον της Δόξας Προσκυνητών Νίκο Μπαχαρίδη στην οποία και ήταν κοντά να μεταγραφεί στις αρχές του καλοκαιρίου, αν και άργησε λίγο πήρε την ευκαιρία του και στο παιχνίδια της εφηβικής ομάδας του ΑΟΞ έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Μάλιστα ήταν πολύ καλός, αφού κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη και να βοηθήσει την ομάδα του να αποδράσει από τον Θεσσαλικό κάμπο με το υπέρ της 0-1 και το πολύτιμο τρίποντο.