ΕΠΣ Θράκης: Μεταγραφές έκπληξη για τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων από το Κόσμιο

 

Σε δυο ακόμα σημαντικές μεταγραφές προχώρησε ο Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων του Κώστα Γεμενετζή.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Αραμπά και τον Κώστα Τσαγκαλίδη (φώτο Παρατηρητής), σημαντικές μονάδες του ΠΑΟΚ Κοσμίου και κυπελλούχοι πέρυσι στην ΕΠΣ Θράκης, που αν και αποφάσισαν να συνεχίσουν στην ομάδα του Σάββα Αϊβάζη αγωνιζόμενοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τελικά αποχώρησαν και θα φορούν την φανέλα του Σπάρτακου.

Ο 26χρονος Αραμπάς, που αγωνίζεται ως στόπερ, μπάκ αλλά και αμυντικό χαφ, κατάγεται από τις Σέρρες και ως δάσκαλος ειδικής αγωγής έχει γυρίσει την μισή Ελλάδα αγωνιζόμενος στους νέους του Πανσερραικού, την Αγία Παρασκευή Βόλου, τον ΑΟ Κορυδαλλού, τον Λεωνίδα Σπάρτης, τον Αμυκλιακός Λακωνίας και τον Αστέρα Πεπονιάς Σερρών.

Ο 21χρονος Τσαγκαλίδης αγωνίζεται ως πλάγιο μπακ (κυρίως δεξιά) και στον παρελθόν πέρα του Κοσμίου, αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού και στα Κ17 της ομάδας και στον Αστέρα Αιγείρου.

Πλέον στον Σπάρτακο είναι κοντά και στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, ενώ αναμένονται και κάποιες αποχωρήσεις, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ταιριάζουν στα πλάνα του Κώστα Γεμενετζή.