ΕΠΣ Έβρου: Την παραίτηση της διοίκησης της ΕΠΣ ζητά με σκληρή ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ Ισαακίου

 

Την παραίτηση της διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου ζητά με σκληρή ανακοίνωση που δημοσιοποίησε ο ΠΑΟΚ Ισαακίου, κατηγορώντας της για αδιαφορία σε σχέση με το παιδικό πρωτάθλημα που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, αν και αποτελεί το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου σε κάθε νομό.

Στην φωτογραφία αρχείου από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν εικονίζεται στο κέντρο ο υπεύθυνος της ακαδημίας του ΠΑΟΚ στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου Βασίλης Μπισιρόπουλος, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Χρήστο Καραβασίλη και τον αντιπρόεδρο Θεόδωρο Μπίκο, στους οποίους ουσιαστικά επιτίθεται (όπως και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ) με την ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Ισαακίου (Διδυμοτείχου) έχει ως εξής:

Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΣ Έβρου , θα θέλαμε να μας πείτε τι γίνεται με το παιδικό πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα που θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Κάτι που σε αλλους νομούς έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο εμείς είμαστε ακόμη εν αναμονή …..

Ενημερώστε μας επιτέλους γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και αδιαφορία για το παιδικό πρωτάθλημα , γιατί συνεχώς το υποβιβάζετε???? Άλλο ένα ενδεικτικό του υποβιβασμού του είναι και η μείωση των διαιτητών από τρεις σε έναν.

Όλοι εσείς εκεί στην ΕΠΣ πρέπει επιτέλους να αφυπνηστείτε και να πάρετε σοβαρά τα παιδια , το παιδικό πρωτάθλημα και το ποδόσφαιρο στο νομό μας. Αδιαφορώντας για τα θεμέλια, που είναι τα παιδιά , το οικοδόμημα , που λέγεται ποδόσφαιρο στον Έβρο δυστυχώς θα καταρρεύσει!!!

Αν δεν έχετε να προσφέρετε έργο, και είστε ανάξιοι της θέσεώς σας …… παραιτηθείτε !!!

Τόσο οι ομάδες όσο και οι γονείς με τα παιδιά περιμένουμε επιτέλους μια ενημέρωση ΑΜΕΣΑ !!!! Δεν ανεχόμαστε άλλη καθυστέρηση, δεν ανεχόμαστε άλλη αδιαφορία, δεν ανεχόμαστε άλλη ανευθυνοτητα !!! ΑΡΚΕΤΑ !!!!