Η απογοήτευση του Μίλαν Ράσταβατς και το πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες και τις στημένες φάσεις

Στην κλειστή και πολύ καλή άμυνα του Ατρόμητου απέδωσε το γεγονός πως η Ξάνθη δε μπόρεσε να απειλήσει όπως θα ήθελε και γνώρισε την ήττα από τους Περιστεριώτες, ο προπονητής του ΑΟΞ Μίλαν Ράσταβατς.

Συγκεκριμένα ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ατρόμητο δήλωσε πως ενώ στην αρχή η ομάδα του μπήκε καλύτερα και αρκετά επιθετικά στη συνέχεια ο Ατρόμητος έκλεισε τους διαδρόμους και δε μπορούσαν να πατήσουν περιοχή, γεγονός που τους έριξε την ψυχολογία. Ήρθε και το γκολ από το φάουλ του Ουάρντα και τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο, ακόμα κι αν στην επανάληψη βγήκαν μπροστά ο Ατρόμητος έβαλε και πέμπτο αμυντικό και από μια στημένη φάση σκόραρε ξανά και τελείωσε το ματς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς: «Η απόδοσή μας λεπτό με το λεπτό μεταβάλλεται και φαίνεται πως δεν είναι αρκετή. Αρχικά ήμασταν πολύ επιθετικοί και είχαμε καλό επίπεδο μέχρι που είχαμε προβλήματα στην ανάπτυξη και αυτή η αδυναμία μας έριξε ψυχολογικά. Κάναμε λάθη στην απόδοσή μας αλλά το αποδίδω στο γεγονός πως ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα και πας πίεσε πολύ καλά, αλλά το ματς ουσιαστικά νομίζω ότι τα χάσαμε από δύο στημένες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο καλοί, αλλά μετά ο Ατρόμητος έβαλε και 3 αμυντικούς και ήταν δύσκολο να βρούμε κενούς διαδρόμους».
Σε ερώτηση σχετικά με το τι φταίει και η ομάδα μετά το καλό της ξεκίνημα, πλέον συμπλήρωσε πέντε αγώνες χωρίς νίκη απάντησε: «Είναι φανερό πως έχουμε πρόβλημα με τους αντιπάλους που παίζουν κλειστά και δεν μας δίνουν χώρους. Νομίζω πως φαίνεται αυτό, και το γεγονός πως οι παίκτες που έχουμε είναι πολύ καλύτεροι όταν βρίσκουν κενούς χώρους και μπορούν να επιτεθούν γρήγορα».