A2 Ανδρών: Παρελθόν από τον πάγκο των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης ο Ηλίας Τάρες

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης αποτελεί ο Ηλίας Τάρες, Ο άνθρωπος που ανέβασε πριν δυο χρόνια τους Κύκλωπες στην Α2 Κατηγορία και πέρυσι όχι απλά τους κράτησε αλλά δόθηκε η ευκαιρία ακόμα και για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, υπέβαλε την παραίτησή του.

Η αλήθεια είναι ότι φέτος η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ωστόσο το διαζύγιο επισήμως τουλάχιστον δεν έχει να κάνει με αυτό το γεγονός. Οι λόγοι της παραίτησης σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση είναι προσωπικοί.

Ο Τάρες από το καλοκαίρι φημολογούνταν ότι θα έφευγε από την τεχνική ηγεσία των Κυκλώπων και πιθανότατα θα γύριζε στην γενέτειρα του, την καστοριά, ωστόσο το καλοκαίρι είχε πειστεί να μείνει άλλη μία σεζόν. Στην Κέρκυρα δεν είχε ακολουθήσει την ομάδα και την Τρίτη ανακοινώθηκε το διαζύγιο.

Η ανακοίνωση των Κυκλώπων:

«Ως Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ανακοινώνουμε ότι παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε ώστε για να μην παραιτηθεί ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές που έχουνε περάσει από των σύλλογο μας, κάνουμε δεκτή την παραίτηση του Ηλία Τάρε η οποία έγινε για προσωπικούς λόγους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ηλία για ότι έχει προσφέρει για αυτήν την ομάδα και αυτά είναι πάρα πολλά και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ότι και να κάνει στην ζωή του».