Τρίτωσε το κακό για τους Θρακιώτες της Εθνικής! Σοβαρός τραυματισμός και μπαίνει χειρουργείο (και) ο Μανώλης Σιώπης…

 

Προφανώς έχει πέσει μεγάλη γκαντεμιά στην Εθνική Ομάδα και δη στους Θρακιώτες της. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι δεδομένα από τα μπαράζ με την Κροατία θα λείπει ο ένας (Μάνταλος) ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των άλλων δύο.

Για τον Τοροσίδη είναι γνωστό ότι κάνει αγώνα δρόμου μετά τον τραυματισμό του την περασμένη εβδομάδα. Πλέον στους πονοκεφάλους του Σκίμπε έχει προστεθεί και ο Μανώλης Σιώπης, που μπορεί ακόμα να μην έχει χρησιμοποιηθεί αλλά αποτελεί μια λύση που σταθερά επιλέγει ο γερμανός τεχνικός, έστω για τον πάγκο – και όποτε δεν την επέλεξε όπως στα αμέσως προηγούμενα ματς, κλήθηκε με συμπληρωματική κλήση να το κάνει.

Ο Σιώπης τραυματίστηκε και αυτός στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου είχαμε το σοβαρό θέμα με τον Πέτρο Μάνταλο. Πολύ νωρίτερα, από το πρώτο ημίχρονο, ο Εβρίτης άσος υπέστη κάταγμα στο ρινικό οστό και όπως έγινε αντιληπτό την Δευτέρα, θα πρέπει και αυτός να υποβληθεί σε εγχείριση.

Η εγχείρηση θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα, αλλά αυτό θα γίνει μετά το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πανιωνίου. Μέχρι τότε, ο διεθνής μέσος στο μεταξύ, θα λαμβάνει κανονικά μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ όταν χρειαστεί να παίξει, θα το κάνει με μάσκα.

Εμμέσως πλην σαφώς, αυτό σημαίνει ότι ο Σιώπης σχεδόν αποκλείεται από τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής με την Κροατία για την πρόκριση στο Μουντιάλ, εκτός φυσικά αν τον καλέσει ο Σκίμπε παρά το πρόβλημα και τον βάλει να παίξει με μάσκα, όπως έκανε πριν ένα χρόνο ο Πέτρος Μάνταλος. Η ουσία είναι πάντως ότι τρεις Θρακιώτες έχουμε στην Εθνική Ομάδα και δυστυχώς κινδυνεύουμε να είναι και οι τρεις εκτός αποστολής…ή Ομά