Στο νοσοκομείο ο Μαρίνος Ουζουνίδης μια ημέρα μετά την αποθέωσή του για τον θρίαμβο στο ντέρμπι των αιωνίων

 

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία» μετέβη ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, λίγες μόλις ώρες μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς των πρασίνων.

Ο Ελληνας προπονητής είναι φυσιολογικό να βιώνει τους τελευταίους μήνες παρατεταμένες στιγμές έντασης και πίεσης εξαιτίας του κυκεώνα των προβλημάτων και των δυσλειτουργιών που προκύπτουν καθημερινά στο σύλλογο, γεγονός που σε συνδυασμό με το ότι δεν εξωτερικεύει και κρατάει «μέσα» του τα προβλήματα, του δημιούργησε τη κρίση στο στομάχι.

Έτσι, παρόλο που το βράδυ του Σαββάτου είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει με τους καλούς του φίλους από την Ξάνθη Δημήτρη Καρύδη και Ανδρέα Γκλαβίνη (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ), ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Κυριακή   βρέθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετές ώρες στο Νοσκομείο «Υγεία» όπου και έκανε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα εξαιτίας του υπερβολικού του άγχους του προκλήθηκαν έντονες στομαχικές διαταραχές!

Μάλιστα, ο sport-fm αλλά και το sdna υποστηρίζουν στις ιστοσελίδες τους πως «το βράδυ του Κυριακής χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, προκειμένου να παρακολουθηθεί από τους γιατρούς, οι οποίοι εν συνεχεία άναψαν το… πράσινο φως για εξιτήριο και επιστροφή στην (έντονη) καθημερινότητα». Καταλήγουν πάντως πως ευτυχώς οι εξετάσεις που έκανε ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής ήταν καθαρές «με συνέπεια να διανυκτερεύσει και εν συνεχεία να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά και στη δουλειά του».