ΕΠΣ Έβρου: Παρελθόν από τις Μεικτές μετά από ένα 10ημερο οι Παπάζογλου και Μητριτζίκος

 

Παρελθόν από τον πάγκο της Μεικτής ΕΠΣ Έβρου μετά από σχεδόν ένα δεκαήμερο αποτελεί ο ενωσιακός προπονητής Μιχάλης Παπάζογλου και ο συνεργάτης του Νίκος Μητριτζίκος.

Κάποιο κώλυμα στα χαρτιά του Μιχάλη Παπάζογλου για να καθίσει στον πάγκο της ΕΠΣ Έβρου και το οποίο άργησε να γίνει αντιληπτό από τους ιθύνοντες της ΕΠΣ Έβρου, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντικατάστασή του.

Ποιος έρχεται στην θέση τους;

Ο… Σάκης Ζησίδης, ο προηγούμενος δηλαδή ενωσιακός προπονητής που είχε αντικατασταθεί πριν από λίγες μέρες από το δίδυμο Παπάζογλου και Μητριτζίκου και είχε αποφασίσεις να εστιάσει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και επίσης τις συνδικαλιστικές, καθότι πλέον μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικού.

Παράλληλα με αυτές ο Ζησίδης θα ασκεί και τα καθήκοντα του ενωσιακού προπονητή. Ήδη μάλιστα ανακοίνωσε ότι οι προπονήσεις στο γήπεδο των Λουτρών συνεχίζονται κανονικά αυτήν την Δευτέρα, με τους επίλεκτους παίδες να έχουν προπόνηση στις 16:00 και τους νέους στις 17:00.

Το δίδυμο Παπάζογλου και Μητριτζίκου πρόλαβε τελικά να κάτσει μόλις σε 2 αγώνες στον πάγκο της Μεικτής ΕΠΣ Έβρου, σε αυτούς των Νέων και Παίδων την περασμένη Τετάτρη για την 1η αγωνιστική με της ΕΠΣ Θράκης, εχοντας απολογισμό μια νίκη και μια ήττα.