ΕΠΣ Έβρου: Νίκη με ανατροπή και προκριση στο φινάλε για τη Θράκη Φερών επί του Έβρου Σουφλίου

 

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ωστόσο με αρκετή δύναμη και πάθος από τις δυο ομάδες που έχουν το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα, η Θράκη Φερών υποδέχτηκε για την Γ’ Φάση του κυπέλλου για το Νότιο Όμιλο σε νοκ άουτ αγώνα τον Έβρο Σουφλίου με τους γηπεδούχους να επικρατούν με ανατροπή στο φινάλε με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν με το “καλημέρα” το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο πρωτος του σκόρερ ο Δημήτρης Τσομπαμπόνούδης ή Τσιρίλο και εκτέλεσε ο ίδιος νικώντας τον Γκαϊδαρτζάκη. Μετά το γκολ η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος η Θράκη πήρε τον έλεγχο του αγώνα, ισοφάρισε στο 24′ σε 1-1 όταν σε σέντρα του δραστήριου Ντολα με προβολή του Παγωνιδη και έχασε ευκαιρίες στο 27′ σε σουτ άουτ του Σιδηρόπουλου, στο 38′ με σουτ του Ντόλα που μπλοκαρε ο Δουλουδης, στο 41′ σε σουτ άουτ του Πολιδη και στο 43′ όταν ο Παγωνίδης έστειλε ελαχιστα αουτ την μπάλα από τα δοκάρια. Σκορ ημιχρόνου 1-1 με τον Έβρο να έχει αναγκαστικές αλλαγές με Πατέλη και Λειβαδίτη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν με την σέντρα στο 46′ σε γυριστο σουτ του Καλομπρατσιδη που πέρασε αουτ, με τους Σουφλιώτες να απειλούν με την σειρά τους στο 63′ σε απ’ ευθειας φαουλ του Μαργαριτης που πέρασε μολις αουτ από τα δοκάρια του Γκαϊδαρτζάκη. Καλές ευκαιρίες στο δίλεπτο 74-75 για τους γηπεδούχους σε σουτ του Ντόλα που εξεδετερώνει ο Δουλούδης και για τον Σιδηρόπουλο που πέρασε άουτ για να φτάσουμε στο 82 όταν μετά από μπέρδεμα της άμυνας ο Μπακιρτζόπουλος έκανε το 2-1. Το Σουφλί δεν μπόρεσε να στείλει το ματς στην παράταση αφού το απ’ ευθειας φαουλ του Μυσιουδη στο 86 έδιωξε σε κορνερ ο Γκαϊδαρτζάκης, ενώ στο τέλος ανέβηκε μέχρι και ο τερματοφύλακας Δολούδης για την ισοφάριση (φώτο δεξιά) αλλά τελικά έμεινε το 2-1 και έτσι οι Φέρες θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση την Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς (θυμηθείτε όλα τα ζευγάριαΕΔΩ).

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Λαμπίδης Τάκης) Γκαϊδαρτζάκης, Μπόρας, Μαυρομάτης, Κολτζέκα, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος, Πολίδης (89′), Καλομπρατσίδης (61′ Μπακιρτζόπουλος), Παγωνίδης, Ντόλας, Τσιμπλάκης (75′ Ίνδος)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Φεϊμης Λευτέρης) Δουλούδης, Μπάμνιος, Παπαναστασίου (89′ Λαζίδης), Ράλλης, Πατέλης (31′ λ.τ. Μπετζέκας), Μαργαρίτης, Μυσιούδης, Κουρούδης, Γιαννόπουλος, Τσομπανούδης, Λειβαδίτης (46 λ.τ. Πρεπούδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Γ’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ