Απολύθηκε επειδή ανέβασε στο facebook φωτογραφία του με τον πρόεδρο και τη «απαγορευμένη» φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων

 

Παράπλευρες απώλειες φαίνεται ότι δημιουργούνται με την περίφημη επετειακή φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων για την ποντιακή γενοκτονία, της οποίας έχει απαγορευθεί η χρήση σε αγώνες σύμφωνα με γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ που κρίνεται στα δικαστήρια.

Η ομάδα της Ελπίδας Σαπών αργά το βράδυ της Κυριακής προχώρησε ουσιαστικά στην… κατάργηση μέλους της, επειδή τάχθηκε στο πλευρό του σωματείου του Θρυλορίου. Ο λόγος για τον Σάκη Καραθανάση που όπως προκύπτει και από την ανακοίνωση, το τελευταίο διάστημα είχε περάσει και στο διοικητικό κομμάτι του συλλόγου.

Ο Καραθανάσης το βράδυ της Παρασκευής ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με την φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της ομάδας του Θρυλορίου Μιχάλη Κακουλίδη και (κατά μία πληροφορία) σχολιάζοντας «όλοι μαζί μας». Το γεγονός αυτό ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα να παυθεί από μέλος της ιστορικής Ελπίδας Σαπών, που σε έναν χρόνο θα γιορτάσει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελπίδα Σάπων, που αναφέρεται σε ανάρτηση το Σάββατο (αν και όποιο δει το προφίλ θα διαπιστώσει ότι είναι από την Παρασκευή η επίμαχη εικόνα) έχει ως εξής:

«Το ΔΣ της ομάδας ΜΓΣ Ελπίς Σάπων με αφορμή την ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίας του μέλους της Αθανάσιου Καραθανάση το Σάββατο 28/10/2017 με την επίμαχη από την ΕΠΣ Θράκης φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων και σχόλιο «όλοι μαζί μας».

Το ΔΣ της Ελπίς Σαπών θέλει να διαβεβαιώσει των φίλαθλο κόσμο της ομάδα μας ότι τα παραπάνω σχόλια είναι προσωπική άποψη του κ. Καραθανάση και δεν εκφράζουν το ΔΣ του συλλόγου.

Ο κ. Καραθανάσης με τις ενέργειές του θέτει τον εαυτό του εκτός διοίκησης της ομάδας. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε όλα τα χρόνια στο σύλλογο μας.

Κανείς δεν μπορεί να  μπει πάνω από την ομάδα όποιος και να είναι αυτός. Πάνω από όλους και από όλα είναι η ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ».