LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Ατρόμητος Περιστερίου 0-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τα Πηγάδια και το Xanthi FC Arena, μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της των αγώνων της Κυριακής για την 9η αγωνιστική ανάμεσα στον ΑΟΞ και τον Ατρόμητο Περιστερίου. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από τα Πηγάδια για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Ατρόμητος Περιστερίου για την ένατη αγωνιστική της Super League.

Ώρα 14:10 Να «ρεφάρει» την δίκαι ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης θέλει η Ξάνθη σήμερα, σε ένα δύσκολο ματς βέβαια με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος έως τώρα Ατρόμητο.

Ώρα 14:16 Γενικά, ο Ατρόμητος στα έως τώρα παιχνίδια δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι και πιο επικίνδυνος και θυμίζει τον περσινό πρώτο γύρο της Ξάνθης, όμως στην Ξάνθη η προϊστορία δείχνει πως δύσκολα φεύγει έστω και με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ώρα 14:20 Πρώτος διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο πρώην «Θρακιώτης» ρέφερι Θανάσης Τζήλος που πλέον ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τον Γκάγκα και τον διατητή της ΕΠΣ Θράκης Αϊχάν Χούσκογλου, ενώ ο τέταρτος «ρεφ» είναι ο επίσης Θρακιώτης Στέφανος Κουμπαράκης.

Ώρα 14:25 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 14:29 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:33 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 14:37 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:41 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14:45 Πάμε να δούμε σιγά – σιγά και τις συνθέσεις των δύο ομάδων στα Πηγάδια.

Ώρα 14:46 Από πλευράς γηπεδούχων ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκινάει το σημερινό παιχνίδι με τους: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδη, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Κίκε, Φλίσκα, Γέντρισεκ, Λισγάρα, Κασάδο, Μπρίτο.

Ώρα 14:47 Στον πάγκο της Ξάνθης έμειναν οι: Γκαραβέλης, Σβάρνας, Τριάδης, Κάστρο, Ρότσε, Ορφανίδης Π., Σιλά.

Ώρα 14:50 Από την άλλη για τους φιλοξενούμενους ο Νταμίρ Κάναντι επέλεξε να ξεκινήσουν οι: Γιαννιώτης, Μπουσούλατζιτς, Χατζηισαΐας, Ουάρντα, Ντιγκινί, Μάντσον, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ντάουντα, Γιαννούλης, Ρισβάνης.

Ώρα 14:51 Ενώ άφησε στον πάγκο τους: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδη, Ούμπιδες, Μανούσο, Ζησόπουλο, Βασιλείου, Κυριακίδη.

Ώρα 14:55 Πρώτος διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο πρώην «Θρακιώτης» ρέφερι Θανάσης Τζήλος που πλέον ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τον Γκάγκα και τον διατητή της ΕΠΣ Θράκης Αϊχάν Χούσκογλου, ενώ και ο τέταρτος «ρεφ» είναι Θρακιώτης.

Ώρα 15:01 Σέντρα στο γήπεδο των Πηγαδίων!

1′ Εναρξη του αγώνα

5′ Συμπληρώθηκαν αισίως τα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης, με τους Θρακιώτες να έχουν μπει καλύτερο στο παιχνίδι.

9′ Ψάχνει τα πατήματά του ακόμα ο Ατρόμητος, δεν έχει βρει τρόπο να την πιέσει έως τώρα.

13′ Καλή φάση για την Ξάνθη, με σέντρα του Κασάδο από αριστερά για τον Γέντρισεκ που δεν μπόρεσε όμως να πάρει τη κεφαλιά κι έτσι ο Γιαννιώτης μπλόκαρε τη μπάλα.

16′ Στο γήπεδο των Πηγαδίων και περίπου 50 φίλοι του Ατρομήτου, που βρίσκονται στη Θύρα Δ.

20′ Φάουλ από τον Γιαννούλη που διαμαρτύρεται για την απόφαση του διαιτητή και γι’αυτό το λόγο αντικρίζει την κίτρινη κάρτα.

26′ Πρώτη φάση για τον Ατρόμητο, ο Ντάουντα πήρε μια κεφαλιά μετά από την εκτέλεση ενός κόρνερ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

28′ Πρώτη κίτρινη και για την Ξάνθη στο παιχνίδι, για τον Μάκη Μπαξεβανίδη λόγω ενός απρόσεκτου φάουλ στον Ουάρντα.

33′ Ωραία προσπάθεια και σουτ με το δεξί από τον Ουάρντα για τον Ατρόμητο, η μπάλα όμως άουτ και πάλι.

37′ Προσπάθησε να απειλήσει η Ξάνθη, ο Γιαννιώτης δεν έδιωξε καλά, αλλά ευτυχώς για τους φιλοξενούμενους πρόλαβε τον Μπρίτο ο Γιαννούλης με ένα δύσκολο τάκλιν.

41′ Γκολ για τον Ατρόμητο! Πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα, με τον Ζίβκοβιτς να μην έχει βέβαια και την καλύτερη τοποθέτηση και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Ξάνθης. Ξάνθη – Ατρόμητος 0-1!

Ώρα 15:45 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στα Πηγάδια! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ξάνθη Ατρόμητος 0-1!

Ώρα 15:46 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:49 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 15:52 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:55 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 15:58 Μετράμε αντίστροφα πλέον για τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου.

46′ Σέντρα στο δεύτερο μέρος!

47′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη! Ο Γέντρισεκ βρέθηκε απέναντι στον Γιαννιώτη, μετά από ωραία πάσα του Μπαξεβανίδη, αφού ο Ρισβάνης γλίστρησε, αλλά δεν κατάφερε με το πλασέ να νικήσει τον Γιαννιώτη και παρέμεινε το 0-1!

52′ Πολύ καλύτερη η Ξάνθη στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους.

54′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για παίκτη του Ατρομήτου στο παιχνίδι, αυτή τη φορά στον Μάντσον για ένα φάουλ στον Λουσέρο.

56′ Πρώτη καλή φάση και για τον Ατρόμητο στο δεύτερο μέρος, με τον Ντάουντα να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Ζίβκοβιτς με ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά τον Σέρβο κίπερ να είναι σωστά τοποθετημένος.

58′ Πρώτη, διπλή, αλλαγή για την ομάδα της Ξάνθης. Ο Γέντρισεκ δίνει τη θέση του στον Παναγιώτη Τριάδη, και ο Ντε Λούκας στον Πέτρο Ορφανίδη. Στην κορυφή της επίθεσης θα περάσει λογικά πλέον ο Μπρίτο.

63′ Κίτρινη στον Κίκε Μπούλα γιατί κλότσησε μακριά τη μπάλα διαμαρτυρόμενος για μια απόφαση του ρέφερι.

65′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη, ο Ράσταβατς αλλάζει όλη την επίθεση. Βγαίναι από το ματς ο Κίκε και δίνει τη θέση του στον Γκόραν Ρότσε.

69′ Πολύ καλή φάση για την Ξάνθη, ο Μπαξεβανίδης έπιασε ένα σουτ με τη μπάλα να φεύγει όμως άουτ.

71′ Πρώτη αλλαγή για τον Ατρόμητο στο ματς. Άλλος ένας πρώην παίκτης της Ξάνθης μπαίνει στο ματς, ο Τέλης Καρασαλίδης στη θέση του Ουάρντα.

76′ Από μία κίτρινη σε Μπρίτο και Γιαννιώτη για μια αψιμαχία που είχαν.

78′ Νέα αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Ντάουντα δίνει τη θέση του στον Μανούσο.

80′ Με πέντε αμυντικούς παίζει πλέον ο Ατρόμητος, που έχει κλειστεί όλος πίσω από τη σέντρα προσπαθώντας να διατηρήσει το 0-1.

83′ Γκολ για τον Ατρόμητο! Εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ από τον Γιαννούλη, ο Ντιγκινί πετάχτηκε και πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς. Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2.

86′ Μακρινό σουτ από τον Τριάδη που φεύγει όμως άουτ και δεν απειλεί τον Γιαννιώτη.

87′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Ούμπιδες στη θέση του Μάντσον.

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων όπως έδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

90+3′ Τέλος του αγώνα στα Πηγάδια! Τελικό Αποτέλεσμα: Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2!