ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Μέλος του τεχνικού τιμ της Παρτιζάν και της Εθνικής Σερβίας θα προπονεί για τρεις μέρες τον Λεύκιππο

 

Στην Ξάνθη θα βρίσκεται από σήμερα ο Ντραγκόλιουμπ Αβράμοβιτς, υπεύθυνος για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα της Παρτιζάν αλλά και υπεύθυνος στην ατομική βελτίωση των επιλέκτων αθλητών της Εθνικής Ανδρών της Σερβίας.

Ο Αβράμοβιτς  είναι φιλοξενούμενος του Λεύκιππου Ξάνθης, που διατηρεί το αήττητό του στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και είναι φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς.

Η παρουσία του καταξιωμένου σέρβου τεχνικού στην Ξάνθη είναι μέρος της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Λεύκιππο, στο πλαίσιο της οποίας είχε βρεθεί στο Βελιγράδι τον Αύγουστο και πολυμελής αντιπροσωπεία του θρακιώτικου συλλόγου.

Η ανδρική ομάδα του Λεύκιππου έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο στο Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και έτσι ο Ντραγκόλιουμπ Αβράμοβιτς θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει με άνεση τους αθλητές του συλλόγου από σήμερα Κυριακή 29/10 ως και την Τρίτη 31/10.

«Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ξάνθη θα προπονήσει αθλητές του Λεύκιππου ενώ θα έχει και συνεργασία με τους προπονητές μας!
Η παρουσία του κ. Αβράμοβιτς αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά πώς εργάζονται τα μεγάλα ονόματα της προπονητικής στην Σερβία, η οποία βρίσκεται διαχρονικά στην ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ!
Αλλά η διοίκηση του κ. Ματθαίου Σαββίδη ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις οι οποίες θα γίνουν πολύ σύντομα γνωστές στο ευρύ φίλαθλο κοινό! Stay tuned…», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Λεύκιππου Ξάνθης.