Ανατριχιαστικός τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου! Χάνει τα μπαράζ της Εθνικής, φόβοι για πολύ σοβαρή ζημία…

 

Μεγάλη είναι η ανησυχία στις τάξεις της ΑΕΚ αλλά και της Εθνικής Ομάδας για τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος χτύπησε στο αριστερό γόνατο, όταν πάτησε άσχημα σε μία φάση ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από το γκολ με το οποίο ο Σέρχιο Αραούχο έδωσε τη νίκη στην Ένωση, στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο που διεξήχθη βράδυ για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ προσγειώθηκε άσχημα στο κλέψιμο που έφερε την κόντρα στο γκολ του Αργεντινού, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν είδε την φάση του γκολ, αφού βρισκόταν πλάτη προς την εστία του Κότνικ, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Μάλιστα, η πρώτη κίνηση του Μάνταλου μόλις κατάλαβε ότι έχει χτυπήσει στο γόνατο ήταν να κάνει τον σταυρό του, αφού προφανώς ξύπνησαν μνήμες από τον σοβαρό τραυματισμό του στο άλλο του γόνατο, το δεξί σto προ τριετίας ματς κυπέλλου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό, όταν έμεινε σχεδόν οκτώ μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο Μάνταλος μολονότι σηκώθηκε και πάτησε το πόδι του, δεν μπόρεσε να συνεχίσει και άφησε την Ένωση με 10 παίκτες στα τελευταία 8 λεπτά (χωρίς τις καθυστερήσεις), αφού ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του. Περισσότερα για το μέγεθος της ζημιάς θα γίνουν γνωστά αργότερα, όταν ο μέσος της ΑΕΚ θα εξεταστεί από τους γιατρούς της ομάδας.

Πάντως υπάρχουν φόβοι ακόμα και για ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο. Όλα δείχνουν ότι ο αρχηγός της Ένωσης έχει υποστεί σοβαρή ζημιά, όμως αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το πρόβλημά του και αν χρειαστεί θα μπει άμεσα στο χειρουργείο. Όπως γίνεται αντιληπτό, μεγάλη είναι η ανησυχία στις τάξεις της ΑΕΚ αλλά και της Εθνικής Ομάδας, αφού σε λιγότερο από δυο εβδομάδες έχουμε τα μπαράζ με την Κροατία για το Μουντιάλ και ο Κομοτηναίος είναι βασικό γρανάζι στην ατμομηχανή της Εθνικής Ελλαδος.