Α2 Γυναικών: Κορίτσια για φίλημα! Δεύτερο τρίποντο για τη Νέα Βύσσα επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων σε μια «καυτή» έδρα

 

Μεγάλη εμφάνιση και σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΑΟ Νέας Βύσσας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, στο «Σοφία Κανίδου» που γέμισε από κόσμο που ώθησε την ομάδα του Έβρου σε μια ακόμα νίκη και μάλιστα καθαρή επί ενός σοβαρού και ιδιαίτερα ισχυρού αντιπάλου.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων έχει κατέβει στο πρωτάθλημα ως ένα από τα φαβορί του ομίλου, αλλά στον Βόρειο Έβρο υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των κοριτσιών του Τάσου Βλασακίδη που μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε κοντά δύο ώρες, με γεμάτα σετ, επικράτησαν με 3-1 και πήραν το τρίποντο.

Ιδιαίτερα κρίσιμα και καθοριστικά αποδείχθηκαν τα τελευταία δύο σετ, που κρίθηκαν με την ελάχιστη διαφορά, με τις Βυσσιώτισσες να είναι πιο ψύχραιμες. Νωρίτερα οι δυο ομάδες είχαν κερδίσει από ένα. Με το τρίποντο αυτό ο ΑΟ Νέας Βύσσας διατηρείται στην κορυφή, όπως και η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας ο ΑΟ Νέας Βύσσας είχε πετύχει σπουδαία νίκη και στα Γιαννιτσά και πλέον διπλασίασε τις νίκες και μάλιστα τα τρίποντα με το ίδιο σκορ επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων, μιας ιδιαίτερα ισχυρής ομάδας.

Τα σετ: 3-1 (25-22, 21-25, 26-24, 25-23)

ΑΟ ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ (Βλασακίδης): Παπαδοπούλου, Παπαστεφάνου, Πεπόνη, Δαμιανίδου, Βεζυργιαννίδου, Μπαρμπούδη, Λελεντζή (λ) / Μπαρή, Βελικά.