Volley League: Προπόνηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στου Ρέντη ενόψει Παναθηναϊκού απόντος του Χόρχε Παγιάν

 

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο τον Ολυμπιακό, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η τελευταία προπόνηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πριν το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό στο Μετς.

Στην προπόνηση αυτή, ωστόσο, δεν μετείχε ο Χόρχε Παγιάν και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι τελικά θα είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Νίκου Παλέντζα, που ως γνωστόν τα βρόντηξε προ δεκαημέρου και ήδη έχει ενσωματωθεί στον Παμβοχαϊκό.

Ο κολομβιανός πρώην άσος των Μίλωνα, ΑΕΚ και τελευταία των κυπριακών ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης είχε προβληθεί ως δεδομένα ο άνθρωπος στον οποίο θα επένδυε ο Εθνικός για την θέση του βασικού διαγώνιου, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο ο Παγιάν ανακοινώθηκε μεν από τα μέσα ενημέρωσης, όχι όμως επισήμως και από τον Εθνικό. Ωστόσο με κάθε επισημότητα, ο Κολομβιανός συμπεριελήφθη στο ρόστερ της ομάδας της Αλεξανδρούπολης που παρουσίασε στην ιστοσελίδα της η ΕΣΑΠ, δηλαδή η διοργανώτρια του πρωταθλήματος.

Κάτι πιο επίσημο για την έλευσή του στην Αλεξανδρούπολη δεν μπορεί να υπάρξει, οπότε αν πράγματι το deal δεν έχει προχωρήσει και πολύ περισσότερο αν δεν ευδοκιμήσει, τότε θα πρέπει λογικά να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις. Επίσημη ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι δεν εκδόθηκε ούτε για τη φυγή Παλέντζα.