Volley League: Το φετινό ρόστερ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που πήρε άδεια και με… Παγιάν ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος

 

Έστω και αν χρειάστηκε μια μικρή παράταση, το θέμα με τον Χρήστο Κίτσιο ρυθμίστηκε καθώς επήλθε διακανονισμός και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έστω και δύο 24ωρα πριν το πρώτο του σερβίς στο πρωτάθλημα, έλαβε την πολυπόθητη άδεια συμμετοχής σε αυτό.

Στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα αγωνιστεί και ο Παγιάν, που κλήθηκε εσπευσμένα την περασμένη εβδομάδα να καλύψει το κενό του Παλέντζα που έφυγε για την ομάδα του Παμβοχαϊκού. Ωστόσο αν και επισήμως από τον Εθνικό δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση, η… ενσωμάτωσή του στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης έγινε από την επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ που ήδη έσπευσε να τον εντάξει στο φετινό ρόστερ της ομάδας του Έβρου, της μοναδικής που εκπροσωπεί πλέον τον νομό στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά το ρόστερ του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά και το προπονητικό τιμ, όπως καταγράφεται στην επίσημη σελίδα της Volley League, έχει ως εξής: