Volley League: Οι δηλώσεις Μουστακίδη πριν την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

 

Ένα διαφορετικό ματς από τα συνηθισμένα των περασμένων χρόνων θα γίνει Μετς, όπου ο  Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια, με τους «πράσινους» που κατέβηκαν στο παραπέντε στο πρωτάθλημα να φιλοξενούν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που είναι φαβορί της αναμέτρησης.

Οι δυο προπονητές στάθηκαν Σάκης Μουστακίδης και Δημήτρης Ανδρεόπουλος στάθηκαν στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως παλιά αλλά ο Εβρίτης επίσήμανε οτι αυτλο μπορεί να κρύβει παγίδες.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Κάποιες φορές δεν είναι καλό να κάνει πρόωρα κάποιες μεγάλες επιτυχίες. Αν δεν το διαχειριστείς σωστά χάνεις το μυαλό σου και τα χαλάς όλα πριν ξεκινήσει η επόμενη δοκιμασία. Εχω αξιόλογους αθλητές. Αυτό είναι δεδομένο αλλά είναι και άπειροι. Χρειάζεται προσοχή. Ο Παναθηναϊκός πράγματι δεν έχει κάνει σωστή προετοιμασία αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Οι φανέλες καμιά φορά παίζουν ρόλο και για αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Δεν έχουμε πολυτέλεια να πούμε μεγάλα και αισιόδοξα λόγια. Ξέρω πως δεν αρέσει και δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό αλλά ο στόχος μας είναι η παραμονή. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο Εθνικός απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στο Λιγκ Καπ και αυτό δεν έγινε τυχαία. Εχουν αλλάξει πολλά για μας εφέτος, μέχρι και η έδρα αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε».