Κοινοποιήθηκαν οι δύο νέοι μηδενισμοί στην ΠΑΕ Ποντίων! Νέα προσφυγή στην ΕΠΟ και θρίλερ για το ματς της Κυριακής

 

Κοινοποιήθηκαν στην ΠΑΕ Ποντίων οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης για τους μηδενισμούς στους αγώνες με Πανθρακικό και Δόξα Υφαντών για το πρωτάθλημα, εξαιτίας της περίφημης απαγορευμένης φανέλας.

Πλέον η ΠΑΕ Ποντίων στο παιχνίδι της Κυριακής κινδυνεύει πλέον με τρίτη τιμωρία, που θα σημαίνει και αυτόματη αποβολή από το πρωτάθλημα, εφόσον φυσικά δεν υπάρξει δικαίωση του συλλόγου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Εκεί εκκρεμεί ήδη η απόφαση για την υπόθεση του πρώτου μηδενισμού, στον αγώνα με την Ένωση Ασωμάτων για το Κύπελλο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο νέες αποφάσεις είναι πανομοιότυπες με την πρώτη και συνοδεύονται η καθεμία και από ένα πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ η καθεμία.

Η απόφαση για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό κοινοποιήθηκε την Τετάρτη, ενώ την Παρασκευή κοινοποιήθηκε η απόφαση της περασμένης Κυριακής με την Δόξα Υφαντών, με την τιμωρία φυσικά να είναι ακριβώς η ίδια με τις άλλες δύο φορές. Ήττα άνευ αγώνα με σκορ 3-0 κατά και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Μάλιστα την Παρασκευή, πριν κοινοποιηθεί η απόφαση για τον τρίτο μηδενισμό από την ΕΠΣ Θράκης, η ΠΑΕ Ποντίων είχε σπεύσει να καταθέσει νέα έφεση στην ΕΠΟ. Το κείμενο της προσφυγής ζητάει να ανακληθεί το χρηματικό πρόστιμο, να ακυρωθεί η τιμωρία του μηδενισμού και της αφαίρεσης βαθμών και να επαναληφθεί ο αγώνας κανονικά.

Είναι προφανές ότι απόφαση για τον πρώτο μηδενισμό θα υπάρξει από βδομάδα, κάτι που σημαίνει πλέον ξεκάθαρα ότι η ΠΑΕ Ποντίων το μεσημέρι της Κυριακής κινδυνεύει με τρίτο μηδενισμό στο πρωτάθλημα, κάτι που εφόσον συμβεί και αν δεν ανατραπεί δικαστικά θα σημαίνει βάσει ΚΑΠ την αποβολή της από αυτό.

Το ThrakiSportS παρουσιάζει τα δύο έγγραφα με τις τελευταίες δύο τιμωρίες που κοινοποιήθηκαν αλλά και το κείμενο της νέας προσφυγής της ΠΑΕ Ποντίων στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, την ώρα που ακόμα δεν έχει εκδοθεί η απόφαση για την πρώτη προσφυγή…