ΕΠΣ Έβρου: Επιστρέφει στον Ορέστη και επίσημα ο πρώην αμυντικός της ΑΕΔ Αλή Κοτζά

 

Μια σημαντική μεταγραφή η οποία ακουγόταν εδώ και καιρό και συγκεκριμένα από τον περασμένο Ιούλιο, ολοκληρώθηκε κι επίσημα με την ανακοίνωση του Αλή Κοτζά από τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο Αλή Κοτζά τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν για λογαριασμό της ΑΕ Διδυμοτείχου, με την οποία πέρυσι κατέκτησε και το νταμπλ στην ΕΠΣ Έβρου και από το περασμένο Σάββατο αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα του Βορείου Έβρου.

Μάλιστα από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας το ThrakiSportS σας είχε ενημερώσει πως η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν πολύ κοντά στο να έχει αίσιο τέλος, και μια εβδομάδα σχεδόν μετά το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και ο Αλή Κοτζά χωρίς να χάσει χρόνο επιστρέφει σε παλιά λημέρια.

Αυτό γιατί ήταν μέλος της ομάδας του Ορέστη που το 2013 κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, κάτι που ελπίζει φυσικά να πετύχει με την ομάδα της Ορεστιάδας και πάλι τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας:

«Ένας “φίλος απ’ τα παλιά” ξανά στον Ορέστη. Πρόκειται για τον 25χρονο Αλή Κοτζά από τα Κόμαρα που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α.Ε. Διδ/χου. Ως γνωστόν ο Αλή αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ορέστη και τις περίοδους 2012 – 2014 και μάλιστα στέφθηκε και πρωταθλητής Έβρου το 2013. Ο παραπάνω έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα αφού θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο για την αμυντική μας γραμμή. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία για να μπορέσει να βοηθήσει και την ομάδα στη φετινή της πορεία αλλά και να αναδείξει περισσότερο τον εαυτό του».