Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στους αγώνες της Ξάνθης στα αναπτυξιακα πρωταθλήματα Κ20,Κ17 και Κ15

 

Κανονικά συνεχίζονται τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League, με τις ομάδες της Ξάνθης να δίνουν σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια.

Στο πρωτάθλημα Κ20 η oμάδα του Κώστα Προδρομίτη θέλει να επανέλθει στις νίκες ύστερα από τις δυο σερί ήττες από ΑΕΚ εντός και το περασμένο Σάββατο με 4-3 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Κ20 της Ξάνθης βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς ενώ οι Περιστερίωτες στην 3η με 19. Διαιτητής του αγώνα που θα γίνει στις 28/10 στις 15.30 στα Πηγάδια θα είναι ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Γκοντόλια και Εμίν Κεχαγιά (ΕΠΣ Ξάνθης).

Το πρόγραμμα τηςς 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Κ20 περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Ξάνθη-Ατρόμητος, Πανιώνιος-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης, Λαμία-Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα, Παναθηναικός-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης και Λάρισα-Λεβαδειακός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα Κ17 η Ξάνθη του Κώστα Μπεδρελή δίνει σημαντικό παιχνίδι για την 7η αγωνιστική στην Θεσσαλία με την Λαρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Γόννων στις 11.30 ανήμερα της 28ης Οκτώβρίου.

Η πρωτοπόρος Ξάνθη στον β’όμιλο των πρωταθλημάτων υποδομής έχει σε 5 αγώνες 13 βαθμούς, με την ΑΕΛ που βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 9 βαθμούς στους ίδιους αγώνες και όλα δείχνουν ντέρμπι. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης με βοηθούς τους Μπάλα και Σταφυλά (ΕΠΣ Τρικάλων).

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής: Λάρισα-Ξάνθη, Λαμία-ΠΑΟΚ, Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ρεπό έχει ο Παναιτωλικός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τέλος την Κυριακή αγωνίζεται η ομάδα πάοιδων της Ξάνθης. Συγκεκριμένα στις 12.45 με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη έχοντας 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια βρίσκονται στην πρώτη θέση του β’ ομίλου του πρωταθλήματος Κ15 μαζί με τον αντίπαλο ΠΑΟΚ που πιθανώς θα κατέβει χωρίς τον Νάση Στοίνοβιτς που είναι στο Βελιγραδι με την Εθνικη Σερβίας.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης με βοηθούς τους Παστιάδη και Οικονομίδη της ΕΠΣ Δράμας.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής: Ξάνθη-ΠΑΟΚ, Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ρεπό έχει ο Παναιτωλικός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ