Super League: Για πάντα AOΞ ο Κομοτηναίος αμυντικός Δήμος Μπαξεβανίδης

 

Η Ξάνθη ανακοίνωσε επισήμως την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κομοτηναίο δεξιό οπισθοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας, Δήμο Μπαξεβανίδη, ο οποίος έχει συμπληρώσει αισίως 12ετία στον σύλλογο και πλέον πάει για δεκαπενταετία, αφού η ανανέωση θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο 29χρονος (14/4/98) “Μπαξ” αν και γεννημένος στην Κομοτηνή έχει γίνει και από το 2005 Ξανθιώτης όταν αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Ξάνθης, ενώ με διάλειμμα μια τριετία στην Δόξα Δράμας όπου αγωνίστηκε σε 77 παιχνίδια με 4 τέρματα, μετρα πάνω από 150 εμφανίσεις με την φανέλα του ΑΟΞ, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Θράκης: «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δήμο Μπαξεβανίδη. Ο 29χρονος δεξιός μπακ κι εκ των αρχηγών της ομάδας, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Xanthi FC, στην οποία βρίσκεται εδώ και 12 χρόνια. Είχε ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της ξανθιώτικης ΠΑΕ το 2005, κατέκτησε πανελλήνια πρωταθλήματα με την ομάδα Κ-20, αγωνίστηκε ως δανεικός για τρεις σαιζόν στη Δόξα Δράμας και από την επιστροφή του στην Ξάνθη το 2011 μέχρι σήμερα, έχει φτάσει αισίως στις 127 συμμετοχές στη Super League.