Κύπελλο Ελλάδος: Στραβοπάτημα με ομάδα Β’ Εθνικής για τον Ατρόμητο πριν την άνοδο στην Ξάνθη

 

Ισόπαλος 1-1 με την ομώνυμη ομάδα στα Τρίκαλα, έμεινε ο ο Ατρόμητος για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της Super League, πριν την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια, δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Football League και αυτό, μόλις λίγα 24ωρα μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια υπάρχει το ελαφρυντικό ότι ο Νταμιρ Κάναντι έδωσε ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές όπως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Θοδωρής Βασιλακάκης που έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα ένας άλλος γνώριμος της ομάδας της Θράκης, ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα, έχοντας την ατυχία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 των Τρικάλων.

Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να ισοφαρίσει απλά με τον Γιώργο Μανούσο στο 75′.

Ο Ατρόμητος έρχεται την Κυριακή στην Ξάνθη να δώσει τον τρίτο του αγώνα σε διάστημα επτά ημερών, έχοντας και την πίεση των άλλων ομάδων που θέλουν να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα του, και να τον ρίξουν από την κορυφή.

Ο Ατρόμητος δέχτηκε γκολ ύστερα από τα τέλη Αυγούστου και με την μέχρι στιγμής πορεία του δείχνει ότι ο αντίπαλος πρέπει να «ματώσει» για πετύχει γκολ εναντίον του. Στο πρωτάθλημα έχει δεχθεί μόλις 3 σε 8 αγώνες.

Από την αντίπερα όχθη η Ξάνθη έχει πετύχει 6 τέρματα, επίσης σε 8 αγώνες.

Για την ιστορία, στον αγώνα του Ατρομήτου στα Τρίκαλα οι Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας (46′ Ντάουντα), Νάτσος, Οριόλ (74′ Γιαννούλης), Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Μανούσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Βασιλείου (65′ Μπαστακός). Ξεκούραστηκαν οι συνήθως βασικοί Βασιλακάκης, Ντιγκινί και Κυβρακίδης.

Για τα Τρίκαλα αγωνιστηκαν ο Κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας και ο Μανώλης Αποστολίδης από την Καβάλα.