Γ’ Εθνική: Ο … Θέμης Νικολαΐδης νέα μεταγραφή στην ΑΕ Διδυμοτείχου!

 

Μια ακόμη μεταγραφή και τι μεταγραφή με όνομα “βαρύ” στις πλάτες του πραγματοποίησε η ΑΕ Διδυμοτείχου στο φινάλε σχεδόν της μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον … Θεμιστοκλή (Θέμη) Νικολαΐδη που μπορεί να μην έχει καμιά σχέση με τον Ντέμη, αφού κατάγεται από την Ήπειρο και την Άρτα, ωστόσο έχει εμπερία αν και μόλις στα 20, αφού αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τις φανέλες της ιστορικής Αναγέννηση Άρτας, του Εθνικού Φιλιππιάδας και της Αμβρακίας Κωστακίων.

Στο παρελθόν αγωνιζόταν στους νέους του Παναιτωλικού και πέρυσι στην Φλωριάδα στην ΕΠΣ Άρτας, ενώ φέτος αν και αρχικά “φλέρταρε’ με τον ΑΟ Σκιάθου και  αποκτήθηκε και αγωνίστηκε σε φιλικά προετοιμασίας από τον Σκουφά Κομποτίου που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, ωστόσο δεν αγωνίστηκε σε επίσημα παιχνίδια και τελικά θα συνεχίσει στην ΑΕΔ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 20 χρόνου (2/4/97) δεξιοποδαρου ποδοσφαιριστή Θεμιστοκλή Νικολαιδη.

Ο Θεμης αγωνίζεται στις θέσεις των χάφ με την ίδια ευκολία και από τις δυο πλευρές και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις και γεμάτες χρονιές στην Γ´ εθνική καθώς αγωνίζεται ήδη για 3 χρόνια ανελλιπώς.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε με είναι υγιής και να εκπληρώσει όλους του τους στόχους με την ομάδα μας.

Θεμη καλώς ήρθες!

Ένα σύντομο βιογραφικό :
Αναγέννηση Άρτας- Α Επς Άρτας.
Κ-20 Παναιτωλικού (επαγγελματίας)
Αναγέννηση Άρτας -Γ´ εθνική
Εθνικό Φιλιππιάδας -Γ´ εθνική
Αμβρακία Κωστακίων -Γ´εθνική»