Α2 Ανδρών: Τέλος από τον Άρη ο Στράτος Γζουντέλης λίγο πριν τον ερχομό των κιτρίνων στην Αλεξανδρούπολη

 

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Θρακιώτης προπονητής Στράτος Γζουντέλης λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως και σχεδόν όλες οι ομάδες στην χώρα.

Ο 43χρονος κόουτς από το Κόσμιο Ροδόπης παρακολούθησε από την εξέδρα την ήττα του Άρη με 3-2 από την Ελπίδα Αμπελοκήπων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών λόγω κάποιου θέματος που είχε με την προπονητική του ταυτότητα, ενώ και η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τις οχτώ νέες μεταγραφές εξαιτίας χρεών  προς τον παλιό πασαδόρο της ομάδας Σίμο Ντάμποβιτς. Όπως ήταν επόμενο, οι  άσχημες αυτές εξελίξεις τον οδήγησαν σε παραίτηση την Δευτέρα.

Στο παιχνίδι η ομαδα αγωνίστηκε με εφήβους συν τους περσινούς Ωρολογά, Μέλκα, Ρωμαλιάδη και τον Ορεστιαδίτη Nίκο Σκαρλατίδη (ο αδερφός του παίζει στον Ηρακλή). Με την σύνθεση αυτή πιθανότατα να εμφανιστεί και την Κυριακή εναντιον της ΓΕΑ για το πρωτάθλημα στην προγραμματισμένη αναμέτρηση στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», ενώ απόντος του Γζουντέλη την προπόνηση κάνουν πλέον ο αρχηγός Ωρολογάς με τον Μήττα.

Ο Γζουντέλης που αγωνίστηκε στο παρελθόν αρκετά χρόνια στον Άρη, στον Ηρακλή και ΠΑΟΚ μετα στην ΑΕ Κομοτηνής, ανέλαβε στα μέσα της περσινής σεζόν μια ομάδα υπό διάλυση και κατάφερε με νέα παιδιά κυρίως από την εφηβική ομάδα να σταθεί αξιοπρεπώς και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης προς το καλύτερο.