Τα συγχαρητήρια στον “Βόργια” της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για το fair play της χρονιάς στην Θράκη

 

Τα συγχαρητήριά της προ τον προπονητή των ακαδημιών της και ποδοσφαιριστή του Κοσμίου Χρήστο Βοργιατζίδη για την πρωτοβουλία που πήρε να γίνει το fair play της χρονιάς στην Θράκη εξέδωσε η ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. 

Η ανακοίνωση όπως ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Η ακαδημία μας του ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ αλλά και το ΔΣ της ακαδημίας θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στον προπονητή της Χρήστο Βοργιατζίδη, ο οποίος αγωνιζόμενος ως παίκτης του ΠΑΟΚ Κοσμίου απέναντι στην Αναγέννηση Παγουριών ύστερα από δική του πρωτοβουλία, έγινε το fair play της χρονιάς στον νομό μας.

Συγκεκριμένα ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής θεώρησε όπως και οι συμπαίκτες του πως το γκολ που πέτυχε η ομάδα του δεν ήταν τίμιο, αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρισκόταν χτυπημένος στο έδαφος και έτσι κατόπιν συννενόησης με τον προπονητή του επέτρέψαν στους αντίπαλους να σκοράρουν χωρίς πίεση ως ένδειξη τιμιότητας και ήθους που διακατέχει τον ίδιο .

Η ακαδημία μας μέσα από αυτούς τους αξιοσέβαστους ανθρώπους όπως ο κύριος Βοργιατζίδης μαθαίνει στα παιδιά της να πρεσβεύουν τα αθλητικά ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι και τον σεβασμό τους στον αντίπαλο. Ο κ. Χρήστος Βοργιατζίδης είναι τελειόφοιτος φοιτητής της σχολής των ΤΕΦΑΑ και αποτελεί ως προπονητής ένα από τα κύρια πρόσωπα της ακαδημίας ως προς την σωστή ποδοσφαιρική ανατροφή των μικρών μας αθλητών.